tag:blogger.com,1999:blog-1433408608881871415.post3007528358607961017..comments2023-10-20T12:23:13.082+02:00Comments on finnjonna: frukost tur och returfinnjonnahttp://www.blogger.com/profile/17865376935251903903noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1433408608881871415.post-91368168952077221532010-03-11T17:37:38.866+01:002010-03-11T17:37:38.866+01:00Själv undvek jag allt som var "förbjudet"...Själv undvek jag allt som var "förbjudet" såsom ädelost osv, sen ändrades rönen och då var det förbjudna helt plötsligt okej!<br /><br />Borde ju vara så att det är okej om man kokar osten. <br /><br />Det där med att "kasta" upp kan ju komma då och då under en graviditet. Stress, tom mage eller bara att barnet växer och rör på sig kan påverka. <br /><br />Kram<br />MadeleineAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1433408608881871415.post-27062199404992679742010-03-11T16:13:12.463+01:002010-03-11T16:13:12.463+01:00Det här hittade jag åt dig:
http://se.babycenter.c...Det här hittade jag åt dig:<br />http://se.babycenter.com/pregnancy/nutrition/foodsafety/cheeseexpert/<br /><br /><br />/JuliaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1433408608881871415.post-65461117995693385582010-03-11T12:55:56.582+01:002010-03-11T12:55:56.582+01:00Ja det finns många som kräks av ordentlig huvudvär...Ja det finns många som kräks av ordentlig huvudvärk, speciellt migrän. Hoppas du slipper mera.<br /><br />Har plutt (eller snarare magen) hållit sig lugn? önskar verkligen att du slipper en sån där vända till.Johannahttp://www.maersta.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1433408608881871415.post-61657925237956020782010-03-11T12:05:53.593+01:002010-03-11T12:05:53.593+01:00Hoppas frukost nr 2 stannade kvar där den skulle! ...Hoppas frukost nr 2 stannade kvar där den skulle! Och kaffet! Framför allt hoppas jag du ska slippa illamående och kräkningar i fortsättningen, det är så jobbigt. Berodde nog på huvudvärken att du kräkts idag.<br />Kul med dina maträtter, och spännande att prova nya saker. Det här med ädelost är jag tveksam till, men vet inte. Den osten är ju lite speciell. Sen håller jag med dig om svampen, jag gillar inte heller svamp speciellt, särskilt inte karl-johan. Konstigt förresten med karl-johan-fyllning först och sedan till det frästa champinjoner. Men det kanske bara är i min hjärna det blev en konstig kombination.<br />Toppen att Marcus mamma kommer ikväll så ni får lite avlastning! <br />Önskar dig och er en bra dag också, att solen skiner på er lite och ta du en god sallad innan eller efter bion ikväll och känn dig lite lyxig.<br />Skickar en krya-på-dig-hälsning till Marcus också!<br />Kram till er från Maggan1Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1433408608881871415.post-21071693018392255032010-03-11T11:54:54.775+01:002010-03-11T11:54:54.775+01:00Nej, absolut ingen fara att ata uppvarmd adelostsa...Nej, absolut ingen fara att ata uppvarmd adelostsas! Kolla livsmedelsverkets hemsida. Alla bakterier dor om osten blir bubblande het.Ingridnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1433408608881871415.post-58876242191135600942010-03-11T11:27:37.674+01:002010-03-11T11:27:37.674+01:00Om osten hettas upp så mycket att det bubblar i de...Om osten hettas upp så mycket att det bubblar i den är det ok att äta har jag läst! Fast är man oroligt lags (som jag) så är det ju bättre att avstå än att gå med ångst flera dagar sen....Carrohttps://www.blogger.com/profile/04902305815415529144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1433408608881871415.post-89853747356450049042010-03-11T11:16:11.853+01:002010-03-11T11:16:11.853+01:00Det går bra, Jonna! Ät du, bara den har blivit kok...Det går bra, Jonna! Ät du, bara den har blivit kokt (för då har ju de eventuella bakterierna dött!) Smaklig spis!<br />Louise i MalmöLouisehttps://www.blogger.com/profile/02877361092593881952noreply@blogger.com