tag:blogger.com,1999:blog-1433408608881871415.post5003544519962015522..comments2023-10-20T12:23:13.082+02:00Comments on finnjonna: lekt litefinnjonnahttp://www.blogger.com/profile/17865376935251903903noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1433408608881871415.post-63428443464281808042011-05-22T19:51:51.208+02:002011-05-22T19:51:51.208+02:00Jag har aldrig vräkt i en massa smör/olja i min ri...Jag har aldrig vräkt i en massa smör/olja i min risotto. Kör med parmesan, vitt vin, gul lök och sen är det bara att röra järnet. :-)Helenenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1433408608881871415.post-61813443707208806042011-05-21T23:10:19.934+02:002011-05-21T23:10:19.934+02:00Klart att man gärna ska ha lite ost i risotton. Li...Klart att man gärna ska ha lite ost i risotton. Lite tallegio passar ofta bra när man gör en enkel risotto, utan så mycket i. Kanske bara lite tryffel också. Men godaste risotton är helt klart Risotto al radicchio. Om du aldrig gjort det tidigare så måste du göra det. Jag åt det i Rom för första gången för några år sedan. Hittade sedan ett recept i en kokbok, tror det var "Det italienska köket", som boken hette. Lånade den på biblioteket.Minanoreply@blogger.com