tag:blogger.com,1999:blog-1433408608881871415.post7965057612421551287..comments2023-10-20T12:23:13.082+02:00Comments on finnjonna: gravad laxfinnjonnahttp://www.blogger.com/profile/17865376935251903903noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1433408608881871415.post-88970876136769928632012-01-14T07:44:29.273+01:002012-01-14T07:44:29.273+01:00Är det inte RIMMAD lax du beskriver?
Strunt samma...Är det inte RIMMAD lax du beskriver?<br /><br />Strunt samma, det är gott i alla fall. <br /><br />/Elin i BjörkenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1433408608881871415.post-90654989020059528942012-01-13T14:24:33.722+01:002012-01-13T14:24:33.722+01:00Enkelt och låter gott. Det måste jag pröva! Men id...Enkelt och låter gott. Det måste jag pröva! Men idag har jag tyvärr ingen färsk laxsida!<br />//Maggan1Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1433408608881871415.post-55972133132189667182012-01-12T19:54:10.189+01:002012-01-12T19:54:10.189+01:00mmmm, vad gott, får prova att göra det själv nån g...mmmm, vad gott, får prova att göra det själv nån gångTinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1433408608881871415.post-74883788251439114622012-01-12T18:42:22.847+01:002012-01-12T18:42:22.847+01:00Hej. Det är inte gravad lax du beskrev! Du ska ha ...Hej. Det är inte gravad lax du beskrev! Du ska ha 2 laxbitar ,,,gnida in dommed salt och socker,,lägga massor av dill salt och peppar på, lägga laxen i press ett dygn,,,sedan vånda på bitarna . På med press och vänta ett dyng till. Det är gravad lax. Hälsningar Ami.Anonymousnoreply@blogger.com