lördag 2 februari 2008

varm fruktsallad





Fruktbitar värms i pannan med lite flytande honung (ingen olja!). Blanda i kanel och servera varm med en klick Danio mager vaniljyougurt. Smaklig efterrätt!

5 kommentarer:

  1. det där såg riktigt trevligt ut... kanske man skulle testa på att göra någon gång.

    SvaraRadera
  2. Aldrig tänkt på att man kan göra så men det ser supergöttis ut så imorgon så.. efter söndagssteken.. ;)

    SvaraRadera
  3. crille och emmama: Det är gott! lycka till!

    SvaraRadera
  4. ååh.. vad gott det såg ut!! :)

    SvaraRadera
  5. Åt fruktsallad till efterrätt igår, fast vanlig kall sådan då. Hade ett gäng olika frukter så fick alla ta av det dom själv tyckte va godast. Avslutade salladen med att gröpa ur en varsin passionsfrukt och blanda i bland frukterna (en till varje person/skål) vilket va såååå supergott! Fattar inte att jag aldrig tänkt på det innan, det gjorde hela skillnaden skulle jag vilja säga.

    Ska nog prova din variant nån dag också! :-)

    SvaraRadera