

Mumsresultatet, bild nummer två: Kyckling rödcurry med wokgrönsaker och pumpa.
1. Tina en stor kycklingfilé, skär i bitar och bryn lätt i traktörpanna med en skvätt olivolja.
2. Släng i lite frysta wokgrönsaker av valfri karaktär (jag körde thai hela vägen ikväll) och några blad av favoritbasilikan som just nu är den ovannämnda.
3. Häll i en burk av icas rödcurry grytbas med pumpa. (Alternativt krydda med chili och currypaste och häll i 2 dl kokosmölk)
4. Under tiden kokar du upp ägg- eller risnudlar som ska i pannan innan de är helt klara så den sista mognaden sker i såsen.
5. I med fler blad av goda kryddan och så några droppar mjölk. Smaka så du får en lagom styrka på det hela.
Det var det hela! Smaklig måltid!
Tjenare. RIktigt fin klänning! Jag testade din maträtt igår..Klart godkänd måste jag säga, tack för tipset :) Må så gott../Malin
SvaraRadera