Indiska kycklinggrytan blev en succé! "Fyra stjärnor" sa Marcus uppriktigt. Jag hade nog klämt till med en halv till.
Och så här enkel var den att tillaga:
*Blanda kycklingbitar i en stek- eller traktörpanna med en garam masala eller annan kryddblandning från affären (visst fuskar jag).
*I häller du vatten och yougurt (turkisk kör jag med) och om du vill någon grönsak. Själv hade jag lite fryst broccoli som åkte i.
*Fullkornsriset, i det här fallet, kokas med en lika köpt indisk riskryddsblandning (älskar det där små påsarna!) och vips har riset blivit till mer än bara ris.
*Som gegga till papadumbrödet har jag blandat åter den turkiska yougurten och en raitamix (påse igen) och så lite annan kryddmix med mynta och persilja som jag hittade i skåpet.
*De mörka små bollarna är linser som jag värmt och blandat med chili och lite andra kryddor från hyllan (helt manuellt denna gången).
Hoppas det smakar!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar