lördag 18 augusti 2007

filmtips

Igår fortsatte vi vår date i soffan med filmen Little miss Sunshine och har du missat den som jag helt hade, gå och hyr!
Den var otroligt bra! Välspelad, sköna karaktärer och bra dialog. Satt och skrattade ikapp på slutet, jag och Marcus, så tårarna sprutade. Den här är ett måste, annars får man skylla sig själv om hösten känns grå.

7 kommentarer:

Linn sa...

Visst är det en härlig film, själv satt jag och kollade på W. Allens Scoop.Jag bara älskar den mannen. Finns inget som kan lysa upp en när man är låg som hans fyndiga kommentarer!
Eran nya Venedigresa verkar bli inte helt fel (också avis ;-) ). Fast jag reser iväg en weekend med "bara" ett barn till A-dam om några veckor... och för en som inte har släkt och vänner i närheten som kan rycka in känns det otroligt lyxigt att få resa igen nästan själv...tystnad och konst=LYX
Kramar till er!

finnjonna sa...

linn: Woody A är kung! Har du sett Harry bit för bit (Reconstructing Harry)? Den är så bra! Bland många andra. A-dam låter ju inte fel det heller. hoppas ni får en fin resa. Det är väl lite venedig light där, med kanaler och så? Skulle vilja se någon gång. Kram tillbaka!

Sofie sa...

För att tipsa om en film till er nästa dejt. Ta och se den underbara Trion från Belleville!
Jag kan inte få nog av den!

Sofie igen sa...

Och och och!
Ni får inte heller missa Spirited away. Mysfilmen nummer 1!
Jag bara ler när jag sett den.

Och nu måste jag själv se på Little Miss Sunshine!

Katarina sa...

Little miss sunshine gick rakt in i mitt hjärta! Det svåra är att få folk att se den hela vägen till det underbara slutet.. Det är ju så värt det! Underbar våning i Venedig! *sållar mig till den avundsjuka skaran* ;)

/Katarina

Linn sa...

Spirited away är en vacker film...en annan vacker anime är Haibane renmei (en serie om änglar)Vacker.
Harry bit för bit är också en favvis (många av woodys filmer faktiskt).
Tror nog Venedig är vackrare än A-dam, men miljöombyte är aldrig fel ;-)

finnjonna sa...

Tack för filmtips! Har haft ögonen på Spirited away faktiskt en tid, men det har inte blivit av att jag sett den. Nu ska jag få tummen ur. Även de andra ska jag ta mig en titt på.
Bodde i Bellville en vecka en gång, ska bli skoj ju.