tisdag 14 augusti 2007

morgoncocktail

Vitaminer och mineraler. Och så nåt litet hokus pokus piller. Så börjar min dag. Det här är bara mogonkvistens coktail. Nästa näve trycks i och ned vid läggdags.Alla dessa ska på sitt sätt hjälpa mig att vara så på och igång inför det magiska mötet mitt guldägg en vacker dag kommer ha. Skål.

8 kommentarer:

Jessica sa...

Ser exakt ut som de piller jag trycker i mig varje morgon :D Trooooooor det hjälper!!

finnjonna sa...

jessica: Vad bra, då är jag inte helt ute och cyklar.
Har de hjälpt dig nåt än?

Jessica sa...

Fick missfall i juli, fredagen den trettonde - givetvis. I dag plussade jag igen. Tror jag. Vågar knappt hoppas. Det är ett väldigt svagt plus. Haha, du är faktiskt den första som får veta. Ja sambon vet såklart. Så ja, jag tror de hjälper. Och jag åt innan jag blev gravid förra gången också. Håller tummarna för oss.

finnjonna sa...

Jessica: Åh vad underbart. Grattis till plusset. Det är ju långt kvar så jag förstår om du inte vågar tro för mycket än. Men ni är på rätt väg. Hoppas det går bra allting, hela vägen nu. Hoppas snart kunna hänga på din plusvåg!
Kram.

Jessica sa...

Tack! Ska försöka ta en dag i taget. Men jag känner mig så lurad. Fick aldrig uppleva en första mysig graviditet. Bara oro oro missfall. Jaja, borsta av sig och ta nya tag. Det finns ju inget annat man kan göra. Och hoppas att det går hela vägen denna gången. Häng på vågen, det vore hur kul som helst om vi skulle få våra barn till slut!

Tovan tycker sa...

Fin(n)blodet är tillbaka i staden, efter en vecka i obyggden. Så mycket bra du skrivit om, jag känner igen mig i mycket! Jag kommer dock att vara så ytlig att jag tar fasta på ditt mobiltips. Du har ju givit mig kanontips förr. Jag gillar tips och älskar finnskt (ej mat då, förutom kräftor som är underbara!) Nokia är bäst och jag skall just byta mobiltelefon. Är du fortfarande nöjd med mobilen? Om inte, varna mig snabbt! kram

Anna sa...

Den där mängden piller är ungefär vad jag äter varje dag för min ledsjukdom. Jag hoppas verkligen att dina piller ska hjälpa dig.

Nu är det verkligen nära för mig. 1 månad!! Kolla in här: http://www.family.se/vi/1006473.htm?ca=14_a

finnjonna sa...

anna: Mina tar jag ändå "frivilligt"... Hoppas dina hjälper dig. Leder vill man inte ha ont i.
Ska kolla länken! Vad spännande.
Fick du förresten mina mini-smeknånadstips?