onsdag 2 december 2009

poetskrället ska dansa

På hotell med Miloboy. Har precis varit backstage på TV medan stora m var i rutan och talade om nya karriären som dansman, för jo, ryktet var rätt -han ska valsa runt där i januari! Det är till största delen mitt "fel" vilket jag står för, ska bli apskoj hela äventyret och jag ska få lära mig stegen på köpet! De har redan börjat träna och så här bra har vi inte haft det på länge i familjen så vi ser med spänning fram emot fortsättningen som garanterat och tids nog kommer innehålla en hel del finnjonnagnäll med. Precis som sig bör alltså.
Marcus blogg i ämnet.

Nu ska vi bada badkar Milo och mams.

Ikväll ser jag dans på femman.
Ni med?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det tycker jag blir roligt, att Marcus ska vara med i Let's Dance. Hörde att Gudrun Schyman också ska vara med, henne gillar jag också, så jag hoppas att det stämmer. Det får väl bli till att titta på det för en gångs skull.

Kram kram, Hanna

Elisabeth sa...

hoppas nu bara att det går bra för mig att kunna kolla på detta genom tv4's hemsida här i usa.
Ibland vill videorna på deras hemsida inte riktigt funka för mig =/

sachikoblog.com sa...

Fasen också, nu kommer jag slaviskt börja följa Let's Dance. Jag brukar aldrig se det men inte kan jag hålla mig borta när Mackan ska vara med. Ska bli jättekul att se hur han klarar krumsprången. Nästa steg blir väl So You Think You Can Dance ;-)

Lammhults-Malin sa...

Självklart gör jag det, ser fram emot onsdagarna och programmets sms-konversation med stor värme och glädje! :-)

Anonym sa...

Hej! Gullebarnet måste jag först skänka en kram MILO! Tomte.
Jätteroligt att ni har det bra i familjen nu blir GLAD , och M skall dansa och du får säkert trösta lilla stora mannen när han får ont i benen eller skavsår. .Eller skäller över dumma domare ja du vet! Men huvudsaken NI har det roligt under tiden en tid ni säkert aldrig glömmer. Ha så KUL! Ses på bloggen. Krama till de andra två. skall rösta lovar!

Anonym sa...

Kul med Lets dance! Har sett inslaget från Förkväll nyss. Marcus sa att Du och Milo var backstage! Hela din text andas så mycket positivt så jag blir bara glad! Hoppas ni får en kul tid framöver! Och vad kul att du också får lära dig stegen! Och du kan ju vad jag kan tänka mig vara med mycket på träningarna, det går ju nästan att åka pendel mellan Nkpg och Sthlm. Och om du känner för det under träningspass etc så självklart fritt fram för finnjonnagnäll, jag lovar i alla fall att lyssna! Läste Marcus blogg, bra skrivet.
Hoppas ni hade det skönt Milo och du i badet!
Tyvärr - ingen dans för mig ikväll. TV-soffan och TV:n upptagen av något annat av övriga familjen. Så jag satte mig vid datorn istället. Har ju tidigare funderat på din modell med "straffavgift" för olika typer av program på burken, ska se om jag inte kan genomföra det, så att jag får se "mina" program. Men å andra sidan - man får väl både ge och ta.
Ha det gott och god natt. Kram från Maggan1

Karin sa...

du var iaf bra på att förneka ryktet. ;)
Skönt att det är bra med er. Och stegen du lär dig får du lära oss. ;)

Maria Moberg sa...

Självklart såg jag dansen på femman! Har själv dansat hela livet. Först klassisk balett som liten flicka, och sen modern dans, jazzdans och disco:-)

"So you think you can dance" är helt grymt! Vilka killar o tjejer!

Ska bli sååå kul att se din kära sambo i rutan som dansman, hehe....
Glöm inte att vinka för tusan när kamerorna rullar, alltid retar det nå´n. Nä men skämt o sido så gläds nog MÅNGA med dig och din lilla familj!

Har du börjat köpa klappar till lilleman ännu? Här inhandlades de första till minstingarna igår!

Kram
/Maria

Magda.nu *En fjärt i rymden sa...

Men vad nyfiken jag blir! Vem är din man? Marcus, vad...gör han?