fredag 8 april 2011

lite roligt, nästan

Att jag är svullen på magen ok. Inte så jag nödvändigtvis gått upp i vikt eller så och inte heller så jag bryr mig egentligen om att veta om så vore fallet, för så länge mina kläder passar så är jag nöjd.
Och ostar? Ja tack. Glass likaså. Vi går, går och går hela tiden så jag envisas med att tro att det behövs intäkter för att täcka utgifterna som naturlig blir av massa promenad.
Svullen mage kanske inte gör jättemycket om det inte gjorde så ont, men faktum är att även på semester vill jag se lite så där liksom halvfräsch ut och det gör jag bäst när magen inte bullar ut så där jättemycket som den nu gjort i några dagar. Där kommer magen och så kommer Jonna.... där.
Igårkväll på bageriet här intill fick jag frågan som de flesta ickegravida inte vill ha -Are you pregnant? undrade den snälla tjejen i kassan. Ha ha ha skrattade jag för högt och lite för länge. Noooo too much bread, ho ho ho, skrockade jag på, tackade för mig, tog brödpåsen, gick och slutade just där och då med bröd. Vitt. Gott. Och kolsyrat vatten. Den boven. Nu är det slut med puppona som Milo säger. Bubblorna. Tror de är mina värsta fiender och tydligen räckte det inte med ond mage för att jag skulle till att göra en liten första förändring, men om bagerifolket tror jag är gravid är det dags att skippa... kolsyran :-). Och det kan jag leva utan. Ost däremot, det är mycket bra för tarmarna har jag läst. He he.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Svullen mage är ju i och för sig inte så kul, men om den "bara" är svullen så låt den vara det. Det här med inkomster utgifter stämmer ju väl, man måste ha intäkter för utgifternas skull. Och utgifter måste vi ha! Annars blir det inte bra. Inom det område vi nu pratar alltså. Annars kan det ju kvitta med utgifter ;-)
För någon dag sedan skrev jag att du skulle passa på att njuta av både tillvaro och mat och allt vad Italienvistelsen har att erbjuda er i familjen. Och jag håller fast vid det fortfarande. Svullnaden i magen och midjan kan du fixa bort när du är hemma igen! Men om du har ont får du fundera på om det är efter vissa maträtter du får ont, eller om det verkligen är så att det är kolsyran som är boven. Jag tror inte det, men vet inte.
Att sedan tjejen i bageriet börjar fundera på om du är pregnant, shit the same! Hon kan väl få ha sina små funderingar, bjud på det! Ät du det vita goda brödet och ostarna och jag tror faktiskt också ev kolsyran.
Fredagskramar från Maggan1 till hela familjen

Jenny sa...

Det är inte osten som är boven i dramat, det är kolhydraterna (brödet, sockret m.m.).
Så ät du osten med gott samvete :-)

Anonym sa...

Är med lite stöd och jag brukar bara svara: ne, är du?