onsdag 6 april 2011

ranta runt i rooma

Idag har jag kaxat runt i Rom och guidat Marcus till ställen som vi var till i helgen medan han besökte Sverige.
Det är fantastisk sommar här än och vi njuter medan vi svettas på kullerstenar som promenerats på i hundra, nej tusentals år. Det ger lite skönt perspektiv på tid och andra saker.
Överhuvudtaget blir det till att gå mycket här. Gör ju ingenting då jag nyligen lagt till ost(ar) på min lista äver hobbys jag har. Det tål att promeneras då för att överhuvudtaget ha hopp om bikinimagens återkomst i en framtid nära mig. Eller dig. Ja bara den återkommer. Eller inte. Kan faktiskt inte bry mig mindre just nu, fast klart det skulle vara trevligt för en liten uppföljare, return of... liksom och byggde man colloseum då för snart 2 000 år sedan ska väl min midja hitta hem. Men man byggde ju inte Rom på en dag, he he.

Idag var vi nästan och tittade på Caracallas termer, ruinerna av ett enormt badhus från då, men vi kom aldrig dit utan gick in i en park istället efter att ha gått i en gammal krypta som Milo tyckte oooooh om. Mycket trevligt det med.

Nu blir det Wire. Andra säsongen lovar gott än så länge.
Hep.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oh vad avundsjuk jag är, vill bara säga det! Och du - skit i såna bagateller som midja etc, njut av god mat, ostar och allt vad det nu är medan du kan. Tids nog kan du börja tänka på midja, men förstör inte din tid i Italien med att tänka på sånt. Midjor kan vi odla på hemmaplan om och när vi i så fall vill.
Ha det! Kram Maggan1

Anonym sa...

Krypta? Milo är modig han! Själv skulle jag aldrig våga gå in i en sådan, mörkt och trångt, hjälp. Skönt att ni är tillsammans igen. Oroa dig inte för ostarna - ät och njut! Den där midjan kommer när den kommer, no worries.
Kram Louise

Helene sa...

Ost(ar) är gott(goda)! Har du hittat några specialiteter i Roma?

Anonym sa...

Jonna för fan,du är på semester i Rom nu,banta kan du göra hemma i Norrköping. Kijan

Anonym sa...

Hej! Vill bara skriva en rad och önska er en fortsatt härlig tid i Italien.(ät och njut,en liten bilring är väl inget,mitt traktordäck är värre däremot ;-) )
När du snart skall börja springa efter den lilla också då försvinner bilringen av sig själv.
Åh du, skicka hit lite sol o värme....!Västkusten idag,regn på morgonen,lite sol och rejäl blåst.KUL
Kramar till er alla / Margreth

Anonym sa...

Håller verkligen med Maggan. NJUT NU Jonna för fasiken,banta kan du göra sen råder dig en tant/ Kijan