måndag 25 april 2011

postpåskblues

Påsken går mot sitt slut och det är väl trevligt i sig, men lite så där vemodigt samtidigt. Efter alla helger känns livet så kort plötsligt, för det är ju någon helg hela tiden och man har ju bara så många i ett liv.
Ja ja.
Kan vara att vemodet kommer med regnet också, för det är vår sista vecka i den här lägenheten och just då väljer änglarna att gråta. Sluta böla hörrni! Vi vill ha sol.

Milo går runt och rastar mobilladdaren och tjötar på. Han har en sanslös mängd prat som bara måste ut under en dag. Mimmi sover och Marcus är på jakt efter en öppen affär. Långfredagen märktes knappt här så vi var ju inte direkt beredda på gårdagens öken och är nu lite rädda att dagen idag går i samma linje då vi knappt något har i kylen. I värsta fall får vi käka ute. Hö hö. Värsta, right :-)
Nu på söndag ska vi flytta in på hotell någonstans. Kollar just nu ställen vid havet och hoppas hitta något bra till vettigt pris. Vi flyger ju inte förrän på torsdag veckan efter så något måste vi byta till då denna är upptagen med annat folk direkt efter oss.

Jätteroligt tycker jag och antagligen bara jag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket elände om ni blir tvungna att äta ute idag, om alla affärer är stängda alltså ;-)
Hoppas regnet upphörde så att det blev ännu en dag att njuta av utomhus. Lite kul och spännande också att ni ska bo på hotell sista veckan, hitta nu bara något trevligt och med bra service, det är ju lättare att hitta något bra när man är på plats!
Betr bilden - jag tyckte den var jätterolig! Du är så skön som bjuder så helt på dig själv!
Kram och hälsa hela familjen från Maggan1

Anonym sa...

Skönt att se och höra att ni haft det bra därnere, lika bra som denna blogg är både på bilder och berättelser. Förvånar mig bara att vissa härinne varken verkar fira Påsk eller något annat utan följer bloggen och kommenterar till punkt och pricka. Ha det bra resten av tiden i sköna Italien...