lördag 30 april 2011

syskonkärlek
7 kommentarer:

Helene sa...

Vad fina de är tillsammans! :-)

ingy sa...

Härliga bilder! :)

Anonym sa...

Leveransen av bilder på söta barn är uppskattat av många tror jag, riktig syskonkärlek. Sen skulle jag vilja ställa en liten fråga utan att väcka debatt och vara elak....det är till "Maggan1" varför kommentera precis varje inlägg....har man tråkigt, är man ensam eller har man ett stort,stort intresse bara. Jag gillar att läsa bloggen men skulle inte hinna med att sitta och kommentera alla inlägg, känner bara att jag måste fråga dig om ditt liv är ensamt. Jonna...njut tiden som är kvar för här hemma lär det bli regn om några dagar.

Linda sa...

Vilka <3:an!

Anonym sa...

Kort svar till Anonym från 1 ma 2011 kl 08:23: Jag har absolut inte tråkigt, är heller inte på något sätt ensam. Jag har en stor familj, många vänner, trevligt arbete, hus och trädgård och en del hobbys. Så jag har vare sig tråklgt eller känner mig ensam! Tvärt om! Och nu blir det trädgårdsarbetet några timmar i solskenet!
Jonna - underbara bilder på era barn!
Kram Maggan1

Anna-K sa...

Underbara små "ungar" ni har!

Elisabeth sa...

Det är så härligt att se era barn och syskonkärleken. Min yngsta fyllde 1 år igår och jag förstår inte vart tiden tar vägen. Jag tänker på er och kikar in här då och då.

Varma hälsningar/Elisabeth med *Vendela*, Vilda, *Vega*, Ville och Vilja