onsdag 6 juli 2011

det kom ett paketJodå. Bröllopsklänningen jag modigt (eller dumt) nog valde att beställa på nätet.
Och vad vacker den var! Är! Helt sagolik.
Funderade ett tag på om jag skulle avboka höstens bröllopsplaner i Italien, banta och köra en vintervariant här hemma Istället, allt för klänningens skull. För den var ju för liten, eller jag för stor (har ingen koll alls på kroppen). Och för liksom varm iaf med tanke på Venedigjkimat i september. Vilket jag ju kanske borde ha gissat när jag blev förtjust i trumpetärmarna.
Ja ja.
Sånt som händer.
Återgår till mina fladdrande planer på fina fransar och lös klänning samt vårat kommande fantastiska höstkalas.
Den vackra klänningen ska jag sälja till någon som gillar kakelugnar, är fortsatt petit i kroppen och planerar en ljuvlig vinterkärleksfest.
Känner du igen dig och vill ha en underbar helt ny klänning till vrakpris, ja då har du tur.
Men till en början får den ligga uppe i skåpet ett par dagar. Första brudklänningen jag någonsin provat ju och blir lite sentimental.

2 kommentarer:

Anonym sa...

disesHej svettigt jävligt kan inte sova. Grinig måste städa. Boka Seglora kyrka på Skansen den är så underbart vacker. Finns många vackra kyrkor i landet. Klänning jag tycker om brudklänningar med flor ? och drapering över en axel så brudarna slipper se ut som "nu tappar jag klänningar kanske. Och de behöver inte vara helt vita offwhite i siden enkelt o bra för du har så fina färger själv Jonna.
Vill inte se Marcus i frack det passar inte honom.
Milo kan vara med. Hålla dina blommor. Skicka tillbaka den du inte gillar. Ta med dig en kompis som kan färger. Krama barnen

Emma Roodla - Fotograf i Norrköping sa...

Spännande med bröllop :D!!