söndag 24 juli 2011

hårdjur

Deer brown.
Rådjursbrunt alltså om jag inte helt misstar mig i översättningsdjungeln härinne. Pekar på hjärnan och myser lite till det vackra i innebörden.
Så är det i alla fall. En tur ner till bastun och upp kom ett råddjur -gnäggiau (eller hur nu ett rådjur låter). Hyfsat nöjd är jag i mörkret med min nya kalufs, så länge det är blött och Marcus tyckte det var...hmm, mörkare.
Oh yeah. 
Härligt när författaren använder sig av sitt verktyg -orden, i sin beskrivning av mina toningsexperiment i källaren. He he. Stackarn vågar nog inte säga så mycket när det kommer till hårfärger sen han ärligt uttryckte en förvånad glädje över min "lite dammiga potatisfärg" i vintras.
Han hade i och för sig rätt så jag kanske inte kan hålla på att straffa honom hela livet för det. Eller jo det kan jag visst det.
Gnäggiauuuuuu hu hu huu... (rådjursskratt)

2 kommentarer:

Birgitta å Herr Nyfiken sa...

Herr Nyfiken, har slutat kommentera min hårfärg, för länge sedan!!! Efter ett försök att färga ett blont hår, mörkt= morot, så vågar han inte! Men numera är det en nyans råtta, med grå inslag.Förorsakade av nämnde herre♥

Anonym sa...

Hihi, lite roligt i sammanhanget att jag ju igår skrev till dej ang. din profilbild att den va rådjurslik... ;) /Åsa