lördag 18 februari 2012

humor och kalabalik

Det bästa med Ranelid och hans framgång ikväll är alla hysteriskt ilskna människor i sofforna som svär över svenska folket och katastrofen de har röstat fram.
Ha ha he he hi hi! Bajjar på mig.
Det är melodifestivalen! På skoj, underhållning!
Det är inte riksdagsvalen!
Nä, nu när kinderna fått normal blek färg kan jag inte sluta le åt tokerierna. Björn Ranelid gjorde humor. Inte så jag kanske tror att han själv tycker det eller så gör han det och då ÄR humor? Vilket jag hoppas men jag vet inte och skrattar hellre åt och med Ricky Gervais, men att Facebook kokar av STORA BOKSTÄVER och HUR I HELVETE och FIASKO och SKANDAL och BYTER NATIONALITET etc... ja DET ÄR HUMOR!
HA HA HAA! 
Släpp sargen. Förtvivla en stund om er favorit inte gick vidare, men det är på skoj detta så släpp det sen, bli inte arg på poeten. Mello är underhållning.

Jag tycker personligen det sämsta var att Mattias inte gick vidare. I mitt tycke var han tillsammans med Molly mest värda direktbiljett och Mattias verkar vara så gullig med sina fina tjejer, men men. Så kan det gå.

Och gå Björn.

Kvinnan är första könet! Yey!

6 kommentarer:

Birgitta sa...

Att kvinnan är första könet??? Har Ranelid inte gått i söndagsskola? I första Mosebok vi finna, att av Adams revben,gjorde Gud en kvinna, så vad? Nej men Ranelids ego ( det har han gott om)stärkes! Ingen säger något om flickan, som sjöng så bra! Kram♥

Anonym sa...

Jaha, då var Mellon för ikväll slut! Och vad säger man? Ja, jag säger ungefär som du. Det är på skoj, det är inte blodigt allvar. Men kanske det är det för en viss poet. Hade gärna sett att Andreas eller Mattias gått direkt till Globen ihop med Molly. Att Mattias inte gick vidare alls var jättetrist. Därmed inte sagt att jag är arg på Ranelid, men ...........
Ha en fortsatt trevlig kväll Jonna!
Kram från Maggan1

Anonym sa...

Birgitta!
För Ranelid är säkerligen kvinnan första könet! Men som du säger, inte enligt skapelseberättelsen i bibeln. Det är två milsvida skillnader! :-)
Håller med dig, tjejen var jätteduktig på att sjunga!
//Maggan1

FrökenGunilla sa...

Kvinnan som det första könet. Absolut, Ranelid. Åtminstone det samtida! För före Eva kom Lilith.
Lilith som skapades av jord, samtidigt som Adam. Det jämlika könet som vägrade att underkasta sig mannen. Så absolut: det första könet. Heja Ranelid!

Anonym sa...

Hmmm, nu kanske det finns fler poeter som blir inspirerade till nästa års mello, när det nu gick så bra för Ranelid! Det vore väl nåt?!

Anonym sa...

folk mååste ha någon att mobba, tydligen, nu är det Ranelid.. Blev så förb. så jag röstade på honom måste höra bidraget igen ,det är ju nytt med en författare o poet som framträder i schlagerfestivalen. Bra Ranelid du orkar nog med drevet. Hoppas han vinner. Halvnakna, skrikiga tjejer med vind i håret a la Carola passé .. Så även sk pojkband.., Skicka Flinck eller Ranelid. Krama de små gulliga. anna