torsdag 2 februari 2012

jobb?

Fick ett jobberbjudande häromdagen.
Hade jag tackat ja hade jag kunnat tjäna fina pengar, men det var inte riktigt min grej så jag skrattade lite åt det först innan jag kom på att någon faktiskt hade ringt mig för att erbjuda mig detta jobb och då blev det aningen läskigt.
Det hela gick ut på att jagunder en löpande tid och regelbundet skulle använda strumpor, bland annat nylon och sedan skicka dessa till denne vedebörande som ringde.
Mmhmhm.
Just så.
Jag skulle dessutom få nya strumpor skickade till mig hela tiden så två flugor på smällen typ, strumpor och pengar på kontot.
Tackade artigt nej, för frågan var ställd så. Artigt. Och därför fnissade jag åt det efteråt, men fnisset fastnade lite i halsen när det påpekades att faktiskt mitt nummer var slaget och att, ja, ni fattar. Slumpvist var ett ord han strumpsniffarn använde, men man undrar ju...
Ja ja. Jag pluggar nu så jag har inte tid att jobba. Får väl fundera på strumpkarriär sen när inget filmvetenskaps eller italienskttalande jobb dyker upp. He he.

Nu titta film.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kul, allt funkar ju nu igen! Men den där strumpsniffaren somn ringde - låter inte det lite märkligt? Eller är jag schiz? Jag hade också tackat nej, för min del får den där hen hitta nån annans ben att prova strumpor på, som hen dessutom ska ha tillbaka?!?!
Säger som du Mmhmhm
Plugga på du, det lönar sig nog bäst i längden.
Kram Maggan1

Sachiko sa...

Jag fick ett liknande erbjudande för ett halvår sedan, fast då gällde det underkläder.
Vilka stollar det finns. Haha!

Nej, jag nappade inte på det förslaget - ifall någon undrar.

Anonym sa...

Hujeda mig sådana tokar det finns. Lycka till med dina studier. Kram Gråa musen

Anonym sa...

Mysko med strumpkillen, skall höra om fler fått liknande sk erbjudanden. Krama gullungarna. Kul att du suderar. Trevlig helg i kylan, tur Marcus slipper SJ ? det är samma visa igen, igen anna

Suzan sa...

Hahahaha....

Anonym sa...

Fick i fredags ett SMS från en namngiven, men för mig okänd, intressent som mycket rakt på sak skrev: "Hej Mia! Har du så att jag kan köpa mer begagnande underkläder? Du får 800 kr för bh 1000 kr för strumpbyxorna 1200 kr för trosor." Då jag varken heter Mia eller har sålt mina underkläder antog jag först att detta var ett märkligt felmess. Om vi däremot är många som råkat ut för liknande erbjudanden på kort tid kanske detta helt enkelt är veckans mobilskämt, även om det känns mer tragiskt än komiskt.
/Sara