torsdag 26 mars 2009

han ler

Inte bara gråt och elände. Nu på kvällen när vi hade en fantastiskt fin och lugn mamma-son-stund fyrade han av det mest underbara leendet man kan tänka sig. Har misstänkt det ett tag, men ingen tvekan längre, vår vackre son ler!
Kärlek!

Nu gråter han.
Men vad sjutton, han ler med.
Ibland.

9 kommentarer:

Elin i Björken sa...

Oj oj oj! Dessa tider med magknip och sömnlösa nätter är oerhört jobbiga.

Jag tänker på er och hoppas ni får kraft någonstans ifrån.

Snart är denna jobbiga tid över och då är det bara mys-pys!

Johanna sa...

Det är så fantastiskt! Och plötsligt blir man liite piggare ;-)

Familjen Norén sa...

Ja visst är det underbart när man ser ett riktigt leeende. Just nu är våran lilla Klara sjuk blåsor i hela munnen och feber det är så otroligt jobbigt att se henne ha så här ont. Men ibland får vi ett litet leende då känns det lite bättre. Kram
Hoppas ni sovit gott inatt.

Anna-K sa...

Hej! O, vad underbart med det första leendet, Man smälter nästan.Snart ler han oftare än han "skriker".Man glömmer det jobbiga(just då)Hoppas ni får härliga stunder med o ett leende på läpparna.

Anonym sa...

Jag vet inte om du har samma sömnfobi som jag hade men jag hade fruktansvärt svårt att sova när min dotter var liten fast hon sov bra och inte hade några problem med magen. Jag vågade inte sova helt enkelt. Tillslut fick jag söka hjälp hos en psykolog men även på internet eftersom det liknade tvångstankar. Det är jätteviktigt att kunna slappna av och sova när bäbisen sover för annars kan ångesten bli alltför stor och bäbis vill ju ha en glad mamma. Kram

Danne sa...

Hej Jonna, Markus och Santino. Först och främst stort Grattis till er alla, till er för söta Santino och till Santino för att han fått komma just till er.

Jag och min sambo har följt era bloggar länge, vilken resa ni gjort/gör! Tack för att ni delar med er!

Vi fick en liten pojke i slutet av september och känner igen så mkt av vad ni beskriver, vår kille hade kolik och vi bestämde oss för att prova akupunktur. Vi har sett att ni fått tips om detta men vill ändå bara ge till er att detta hjälpte oss jättemycket. Så vi kan verkligen rekomendera detta! Alla barn är ju olika, men det kan vara väl värt att testa. Sköt om er, vi fortsätter följa er resa.

mimiamelie sa...

Hav förtröstan, det kommer bättre tider! Hur går det med akupunkturen? Har ni fått någon tid ännu?

Kram

smultron sa...

Vilket fint skrivet inlägg.

ylwa sa...

Ett leende och man glömmer all magknip i världen! Underbart! :D