fredag 27 mars 2009

min kärlek

Höll på att stoppa in honom i bärsjalen framför spegeln och undrade varför det var så tyst om killen, som alltid annars i samma situation brukar gråta med full kraft, där han hängde i mina armar. Tittade ner och möttes av det där leendet igen! Hans lilla mun gapade glatt och mungiporna fladdrade uppåt medan ögonen verkligen glittrade och lyste av sådan kärlek när han såg på svettiga, fokuserade mamma. Länge stod vi sedan så och bara log mot varandra.
Älskar dig lilleman.
Min Milo Santino.

15 kommentarer:

Vonkis sa...

Ååå, känner nästan värmen från leendet genom datorskärmen.

Anna sa...

Åhhhh .. så gulligt! :)

Kram på er!

Anna-K sa...

Ögon som glittrar o munnen som ler - då känns det UNDERBART att vara mamma! Hoppas på god sömn o ett nytt leende vid nästa "nattamål".

Anonym sa...

Jag blir alldeles varm om hjärtat!
Ditte

Anonym sa...

Gud så underbart! Det första riktiga leendet! Pussa på honom
Birgitta

Saga sa...

Hej Jonna;
Hatar att behöva säga det här men när din lilla prins inte har ont i magen och bara vill maratonamma kan det bero på att han är hungrig... Hur mkt det än tar emot kan du ju testa att ge honom ersättning vid nåt tillfälle för att se om det gör ngn skillnad. En kompis till mej hade samma problem som du, bäbisen blev hel tyst och sov sju timmar isträck. Hon hade ångest i flera veckor efteråt för att hon inte förstått att han var hungrig för amningen fungerade och han ökade i vikt.....själv har jag haft problemet med en icke-sovande unge. Problemet startade visserligen senare när hon var sex månader men fram till hon var 20 mån sov hon max en timme itaget. Lösningen blev när hon bytte rum. Innan var ända sättet att få henne att sova mer än 20min att låta henne sova på min arm... Det är synd om dej. Det finns inget positivt med att inte få sova. Hur underbart det övriga moderskapet är.
Kram på dej

hanna sa...

Vad fint du skriver!

Alexandra sa...

Vad jag blir glad!
Såg ert repotage i gravidtidningen!
Tänkte så mycket på er, sen fick jag äntligen se på tv:n att ni fått er lille söte!

Underbart att se verkligen.

Tittade på dina magbilder, blev lite tårögd. Jag är i vecka 18 (17 +4)
Fick i torsdags reda på att det är en pojke som ligger och växer i min mage.

Anonym sa...

Sköönt, nu blir det bara bättre och bättre jag lovar....

Anonym sa...

Du är världens bästa mamma!!!!! Ja, nu vänder det...tycker att livet blir som nytt efter tre månader!! Då kan man tänka tillbaka på den där första tiden och bara LE!! Sen blir det roligare och lättare...man har liksom lärt känna varandra lite bättre!! Det är sååå fint att läsa din blogg!! Tack för att du berättar precis som det är!!! MÅNGA skratt och stor igenkänningsfaktor
Linda

Knas och kalas sa...

Visst är det underbart! Om de gick att köpa, de där leendena, skulle man kunna betala miljoner för dem.

Anonym sa...

Stoppa in framför spegeln?? :)

Malin sa...

Hej Jonna
Tänkte tipsa om en tidning som kommer ut 2 april.
Det är amelia som kommer dem en tidning som heter Amelia Baby. Tidningens fokus ligger på sömn hos de små. Kanske den kan vara nåt att läsa?
Hoppas ni får en fortsatt bra helg, med många leenden från milo santino =)

Öländskan sa...

Underbart med bebisleenden,när mitt första barnbarn log mot mig första gångerna grät jag av lycka.Pappan sa:Nu blir mormor ledsen. och hon log och jag grät. Det går ju så rakt in i hjärtat.Ni har sååå mycket underbart att se fram emot med lille killen. Ta till vara så mycket ni kan för det går med en rasande fart allt det där "första". Kram och allt ljus till er.

Anonym sa...

ag någonsin sett!!Det var det sötaste gossebarn