måndag 8 augusti 2011

barnledig

Jag har packat ner både den vita och den rödbruna långa nu. Lutar nog åt den vita... med lite 60-tals tuperat och så obligatorisk snedlugg till det :-) Kan ju bli hur läckert som helst. Den är för övrigt inhandlad på tradera, liksom svarta. Den långa är en HM som jag fyndade på rea nyss.

Vi ska åka till Stockholm i eftermiddag jag och Marcus. Bara vi två. Gå på fest och övernatta lyxigt och hur barnovänligt som helst. De små stannar hemma i tryggt förvar med nära vänner. Första gången faktiskt sedan Mimmi kom till världen som vi tar oss en tripp och en natt utan de små.
Nästan ett dygn hemifrån... jag är lite larvig och pusstokig just nu men vet att Milo och Mimmi kommer ha det kalas och vi med. Behöver detta.

Nu mer pussar.

6 kommentarer:

Anita sa...

Du är skitsnygg i alla 3 men absolut den långa, enligt min smak. Ha ett underbart barnledigt dygn i storstaden. Och du duger alldeles utmärkt på den tjusigaste fest. Kramar till er båda

Anonym sa...

Njut, mys och ha det jättekul. Kraaam

Mina sa...

Den vita och 60-tals tuperat låter som det kan bli grymt snyggt. Ni får ha det fantastiskt i Stockholm! :)

Annette sa...

Men OJ vilken fantastiskt snygg klänning, den vita! Var har du hittat den???

// Från en trogen läsare sen innan milo föddes..men som tyvärr sällan kommenterar

Birgitta å Nyfikne Herrn sa...

Ha det så underbart på ert barnfria dygn! Herregud, ta på dig en säck, och du skulle vara snygg i den med, tös! Är man snygger av naturen så..Själv klär jag nog bäst i "burka",hahaaa, vill ha en lila Roa er kungligt nu♥

Anonym sa...

Önskar er en trevlig fest, och ha en skön ledighet. Och jag gillar skarpt den vita klänningen på dej. Spännande att se vilken du väljer. Du är ju så snygg i vilken som.
Hälsa din fine Marcus.
Mvh Anette i Hälsingland