torsdag 25 augusti 2011

bröllopsskor?Köpta på tradera efter att någon hittat dom på mormors vind.
Bra va?!
Sköna som sjutton. Mormor måste ha haft min fot på sig.
Lite slitna men vadå.
Något gammalt, något nytt... Så var gammalt avklarat.
Pris 50 kr.
Hittills kostar min bröllopsoutfit 255 kr med skor och klänning inräknat. Plus ca 500 som sömmerska kostar när härligheten är klar och så ska jag faktiskt unna mig lite extra hår nästa så jag kommer upp i kostnad lite.
He he.
Kan ju glida fram som ett vrakpris;)

8 kommentarer:

studeravidare.se sa...

Hej,
igår började en tävling på studeravidare.se. Vill du också vara med och tävla? Du behöver bara nämna oss i ett blogginlägg och har då chansen att vinna Nya MacBook Air.

Infomation om tävlingen finns under www.studeravidare.se/bloggtavling.

MVH Studeravidare teamet

cissi sa...

Fynd är alltid trevligt!! :-) och man mår så bra efteråt. Snygga bröllopsskor tycker jag att det blir! Jag hade lite funderingar angående klack i Venedig - men om du ska ha det innebär det att jag borde komma undan med kilklack. (Tänkte på kullerstenar och gräsmatta) Eller vad tror du?? kram

annapanna sa...

Guuud sååå fiiina! Synd att det inte var din galma mormor ;) Verkar som du kommer få anstränga dig lite för att göra av med pengar om du ska fortsätta så här ;) Måste ju bli en riktigt maffig, cool bukett iallafall då :)Och hår med förstås då :)

Anna-K sa...

"Snygga skor - du kommer "glida" fram som en drottning.

Nina sa...

Jättefina skor, gillar dom och dom ser supersköna ut!

Anonym sa...

Jättesnygga skor! Toppen! Inget fel på dina fötter heller...Men jag rakar benen med vanlig engångsrakhyvlar och sen smörjer jag in dem. Skulle inte vilja vaxa. u

enannanhelena sa...

Ja, tänk vad mycket vackert och användbart som bara väntar på att bli upptäckt på alla dammiga gamla vindar. Och så finns det ju förråd också... och belamrade källare. :)

Jättefina på dig! Jag är säker på att din bröllopslook kommer att bli price less!

Heja Bruden. ;)

/helena

Helene sa...

Supersnygga skor! :-)