måndag 22 augusti 2011

bröllopsbestyr

Precis kört en solovals inför Marcus och visat hur jag tänker mig vår första dans som gifta. Det kommer bli så fint. Himmelskt! Inte ett öga torrt. En fantastisk finsk sång ska spelas och till den ska våra fötter kärleksvalsa. I takt.
Hoppas jag.
Ikväll blir det till att träna lite känner jag.
Sedan har vi också hittat vår inmarschmelodi. Italienskt blir det där. Inte helt klassiskt men vackert och värdigt. Med ett leende.
Kul det här med bröllop. Eget bröllop. Pirrigt också. Tokmycket att göra egentligen och alldeles för kort om tid. Alltid. Men det kommer bli bra. Bara man håller sig till listan och gör det med glädje. Måste vara glad i planering inför, lättare att fortsätta vara det sen med. Och vi är glada! OSA gick ut i söndags och nu är det finslip, eller resten, kvar. Allt med andra ord. He he. Men bara man vet vilka som ska komma och man har valsen, klänningen, kostymen, ringarna och inmarschen klar för sig så kommer det andra falla på plats med.
Skor.
Jag har inga skor. Än. Men sen när var det ett jobbigt problem. Aldrig :-D

3 kommentarer:

Peter sa...

Nu är det stora dagen?

Anna-K sa...

Bröllop - förberedelser inför en så stor högtid som sitt eget bröllop, det är mycket att ordna med, men så.. roligt.Hoppas det fixar sig med skor.(Glöm inte att ta bort prislappen)Ha en bra dag!

Anonym sa...

Hej Jonna! Skulle inte du kunna ha någon form av "gilla-knapp" som folk kan trycka på här i bloggen? För varje inlägg alltså. Ibland är det svårt att veta vad man ska skriva för kommentar, men man vill ändå lämna ett avtryck liksom. En idé :-)