tisdag 23 augusti 2011

mobil glassvagnMåste bara först säga att jag är Sjukt nöjd med nya sulkyn!

Ska precis hoppa in i glass och kaffeträsket och hoppas väl där kunna dämpa stigande halten av stresshormon.
Nästa vecka är månadsskiftet.
Då ska vi flytta.
Är det tänkt.
Till Stockholm.
Håller på och visar upp vår lägenhet för spekulanter (hade tänkt hyra ut i andra hand, möblerad) men börjar få kalla fötter och händer. Hälften av de som bokar tid kommer inte, andra halvan kommer, verkar intresserade men hör inte av sig mer och så finns några där emellan som vill betala sex månader i förskott utan att ha sett nåt vilket får en att frysa lite om vaderna med. Det är ju ändå vårat hem vi ska lämna bort till främlingar. Nä jag vet inte. Kanske säga upp och magasinera innehållet? Fast vid eventuell tillbakaflytt måste vi hitta nåt nytt, lika bra och liksom orka.
Ingen snäll, ordningsam person här som vill hyra Norrköpings finaste lägenhet med uteplats och fyra kakelugnar i sex månader?
Om, så vet ni var jag finns :)

Nu ska jag fortsätta leta efter Skatteverket som gått och gömt sig. Har ju också ett bröllop att få till och måste fixa med pappersbiten innan det är försent.
I love byråkrati. Nja.
Men nya sulkyn är toppen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

tVad är det för sulky?? Kan båda sitta i den? Har oxå tätt emellan mina barn o kör en Phil & Ted, blev nyfiken på om jag missat att det kommit nån bra syskonsulky :)

Kram o lycka till med flytt o bröllop!!

/Hannah

Anonym sa...

Hör av dig till någon av idrottsklubbarna i norrköping.. De behöver ofta lägenheter till inflyttade spelare under en tid.. Kanske basketklubben som har säsongsstart nu.. Lycka till med bröllop och flytt, det kommer bli perfekt för er!! AnnaM