torsdag 19 januari 2012

inskolningsfotonVad det har varit kul och spännande på förskolan! En lek hittills då mamma varit med men imorgon börjar allvaret.
Nädå. Kommer gå så bra. Som vanligt blir nog jag ledsnast när jag lämnat barnen. Fast det känns mycket bra att ha varit där och jag är helt övertygad om att Mimmi kommer trivas. Nästa vecka börjar min skola så jag ska ladda inför det nu.


6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka fina bilder på en så fin Mimmi! Det blir en omställning med båda barnen på förskola så klart, men det kommer säkerligen gå bra. Hoppas du kommer trivas bra med skolan också.//Eva

Anonym sa...

Hej! Har skolat in min älskade son på förskola denna v och jag har ångest ända ut i mina finska tåspetsar. Min son tycker det är roligt och verkar trivas, lämnades 2 tim idag och allt hade gått bra. Men jag? Jag är ett nervvrak, gråter hela kvällarna och vill inte lämna min son NÅGONSTANS .Kanske är jag extra känslig nu när jag är gravid med nr 2, men pratat med andra mammor och pappor som vittnar om samma ångest, ont i magen och tårar. Min mamma sa att det är såhär att vara förälder... Min finaste lilla son, som jag älskar mer än ord kan förklara, hur ska man komma över den här separationsångesten?? Tips från en klok finnjonna? Tack o kram: (finn) Hanna

Anonym sa...

Men så sött, mitt hjärta smälter.

Anonym sa...

Åhh vilken söt och go tjej!Lycka till er båda.
Kram Louise

Malin sa...

Hej, det verkar gå bra med busmimmi på dagis, vi ska göra samma sak med inez första mars och jag är sketnervös , nåväl, jag undrar om du kan framföra ett beröm till din man ang en text i Expressen om att inte leva ut sina drömmar genom sina barn i tex modellande osv. Fantastiskt vackert skrivet i slutdelen av texten, det ska jag skriva ut och ha som livsregler här hemma.
Jag vet att det här är din blogg men jag visste inte hur jag skulle nå M med berömmet annars, hoppas det är ok?!

Anonym sa...

Så himla söt liten Mimmi. Hoppas det gått bra idag på förskolan.
Ska bli spänande sen att få höra om din egen skola nästa vecka!
Kram Maggan1