tisdag 24 januari 2012

pluggmorsan

Med Mimmi i famnen hade jag min första italienska lektion ikväll på nätet. Tekniken var på sina håll strulig men det mesta och viktigaste av informationen kom fram och gick in.
Roligt att se sina klasskompisar också om så bara på liten bild, fast so far måste jag säga att obligatorisk webbkamera är grejen! Känns mycket mer på riktigt tycker jag när man får en fejja att relatera till.
Efter lektionen hade vi en dansstund jag och barnen, Marcus var sen tidigare uppbokad på annat håll så vi skrattade och la quaccaraccade järnet så att nu lär de sova gott i natt. Milo är visserligen uppe och myser med papps fortfarande i soffan men snart blir nukkuuuun.

Nu ska jag ligga och njuta min nya frissa lite till innan jag läser några sidor film. Har ännu inte strukturerat plugget så det blir lite det ena och det andra men det ger sig nog mot slutet av denna veckan och sen är det bara att köra.Strike a pose.Sen sätta tänderna i.

2 kommentarer:

Nina sa...

Du blev superfin i håret. Satte du in "klips" eller vad det nu heter? Kanonsnyggt iallafall. Vad roligt att börja plugga, skulle nog också vilja komma igång med nått men det är lite svårt det där.

Anonym sa...

Låter himla bra det du beskriver om kursen och att ni även har webkamera och kan kommunicera och samtidigt vara synliga för varandra. Det blir ju nästan som vanlig skola, fast det är på nätet. Ja, den här tekniken - vilken nytta har vi inte av den.
Ha de bra! //Kram Maggan1