söndag 15 januari 2012

till salu
Phil and Teds syskonvagn köpt augusti 2010 för drygt 10 000 kr säljes nu komplett som på bilden för 4 800 kr!
Chassit och framhjulet är sprillans nytt från sommaren 2011, då stänkskydd och ett lås gick sönder när vi flög hem från Rom och SAS kan man tydligen lita på. Värde 7 000 kr bara för det.
Visst, någon liten repa har hunnit leta sig på silverdelarna men det är inte mycket.

Ingår vagn och syskonsits, dubbelt genomskinligt regnskydd och ett mindre vindskydd får ni på köpet. Poeten på bilden kan ni ta med ifall lust till det infinner sig ;).
Vagnen är toppenbra! Mycket bra skick, kanondäck och skönt styre. Det enda är att framkanten på suffletten är något sliten men det stör inte funktionen (se bilder) och kan lätt fixas om man det önskar.
Den finns ingen babylift med, men det köper man från vilken barnbutik son helst och man vill nog ha en ny sådan till sin nyföding. Kostar från några hundralappar.
Ett tips; babyproffsens egna tex är mycket billigare och stabilare än Phil and teds och passar in lika bra i vagnen, för det enda jag inte var nöjd med, vad gäller p&t, var just Cocoon liften vars handtag lossnade!
Vagnen är väldigt lättkörd och fungerar utmärkt för både ett eller två barn.
Jag säljer den med tungt hjärta då jag helst hade velat fortsätta ha den som enkelvagn nu när Mimmi blivit så stor, för den är smidigt, lätt att packa ihop, tar lite plats och finns mycket plats för kassar och annat under!
Men.
Här på nya stället är tyvärr hissen så att sulky, paraplyvarianten är det som gäller om man inte vill ha magsår. Dessutom har vi helt ärligt ont om pengar efter alla tokutgifter på sistone så det känns dumt att bara lägga vagnen på vinden i väntan på. Och vagnen förtjänar minst ett till par härliga barn att bära på!

Pris som sagt 4 800 kr. Kan ev diskuteras, eller bli högre om det vill sig väl eller inte. Ge ett bud så får vi se.
Publicerar inte kommentarer där intresse för köp eller kontaktuppgifter anges.

Lägger ut vagnen på blocket efter ett par dagar.

Undrar ni nåt -fråga!2 kommentarer:

Anonym sa...

Har precis en sådan här vagn till mina telningar (1 och 3 år) och rekommenderar den varmt! Hade jag känt till den tidigare hade jag köpt den redan till första barnet då den funkar lika bra som singelvagn som för två syskon.

Anonym sa...

Behöver ännu ingen vagn, då barnbarn inte är i sikte, men gärna en poet. Bodde ni nära skulle jag helt klart bjuda er alla på middag och prata barn, poesi, politik (finska valet), Italien och allt annat som ni sympatiska människor verkar intressera er för, som också faller mig i smaken. Inte fotboll dock, han verkar lätt manisk, den käre poeten. Ha en underbar vårvinter på söder, med nya vagnen.