torsdag 24 februari 2011

packa, tjacka, lacka, jacka

Åh herre min vad det är att göra innan resa. På söndag ska vi till arlanda och efter en natt på hotell i Sky city, amen for that, bär det av med vingar måndag morgon mot evighetens stad bella Roma.
Om jag har resfeber?
Om!
Och det går bara upp. Jag som alltid hispar omkring, även innan en tvådagarstripp till grannstan, är allt annat än bara måttligt het och lugn just nu. Men vad kul det kommer bli alltså. Helt fantastiskt att smita kylan och möta våren redan nu. Med familjen. Milokillen ska flyga för första gången, undrar vad han kommer tycka? Mimmi är ju redan rutinerad vad gäller flygturer och hon tycker nog inget särskilt. En drygt sexmånaderstjej har lite annat att tänka på än segling ovan molnen, tror hennes tankar mer går i banor som som majskrok-i-munnen och tar-jag-tag-i-strumpan-och-drar-är-det-kul-och-nu-åkte-den-av!-Igen!.

Imorgon ska jag på ansiktsbehandling med frans och brynfärgning. Ett absolut måste så här dagarna före när det är tokstressigt med göromål på listan. Ha ha. Häromdagen var jag på fotvård och skalade av ett ton risig hud, besökte i samma veva sjukgymnasten och igår var jag till tandläkaren. Så jag börjar onekligen bli redo för Italia.
Min mamma och pappa är här just nu (hotel iofs exakt just nu) och Milo är så glad. Heeejjjjj säger han och spontankramas hela tiden. Det dröjer några veckor men sen kommer mumma och muffa och hälsar på oss därnere. Så himla kul!
Nä nu ska jag sova på madrass här i sovrummet. Mimmi har sovit hela nätter senaste tiden medan Milo envisas med hysteriskt mammapill om nätterna, så jag valde att en natt rymma från det och låta papps handled ta över. Fast helst hoppas vi ju att kanske alla får sova. Gott det skulle vara.

Kram och godnatt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

En riktigt härlig semester önskar jag er! /A

Anonym sa...

Förstår att det är mycket nu och att resfebern gör sig påmind. Jag hade drabbats av samma om jag varit i dina kläder. Men du har ju dina 2do-listor och sen finns det ju faktiskt affärer i Rom också för sånt som är måsten och glömda hemmavid. Det finns ju affärer för sånt som är inte-måsten också och det är bara att njuta och antingen ögonshoppa eller shoppa vanligt.
Trevligt att du har dina föräldrar hos er nu och också att dom kommer till Rom framöver.
Du tror väl inte jag är avundsjuk på er Italienvistelse? Jo, det är jag. Jag är urtrött på den här jäkla vintern och när den väl släpper så kommer allt slask etc.
Hoppas ni får en härlig vistelse i Rom och att ni njuter av varje dag där.
Skulle uppskattas av alla dina läsare om du ger oss en liten inblick i det italienska livet med jämna mellanrum, tror nog jag kan göra mig till taleskvinna för många.
Ha det så jättebra. Kram till dig, Marcus, Milo och Mimmi från Maggan1

Helene sa...

Åh vad spännande att ni åker på söndag! Trevlig resa! Jag ser fram emot rapporterna därnerifrån sen! :-)