torsdag 10 februari 2011

räcersulky


Det är helt sanslöst vilken fart han har, Milo, när han blåser förbi med sin nya sulky. Håret fladdrar i vinden medan ljudeffekterna utbyter varandra (wooooooo eeeeeeh aaaaaaaaaaa) och Mimmi kan inte titta nog på storebror som ju bara är det häftigaste på jorden. Älskade barn vad de är fina!
Både sover just nu i egna sängar. Milo kör premiär i sin nya som han fick av mormor och morfar i 2-årspresent och *ta i trä* det går bra än så länge och Mimmi börjar bli rutinerad i Milos spjälis som hon ärvde i "helgas".
På lördag ska vi på litet familjeäventyr men nu sova också för oss två stora.

5 kommentarer:

Emma sa...

Jag älskar hur ni klär Milo! Nu har jag ju inga barn än, men om jag får tänker jag också köra på regnbågens alla färger. Känns som att många föräldrar får skit när de klär sina söner i rosa saker, men jag har aldrig sett nån klaga här på bloggen iaf. Är det bara jag som missat eller har du faktiskt skonats från anti-genus folk? :D

Matilda sa...

Han är så himla gullig lilla Milo. Även Mimmi som spanar så fint. Rara! Fast jag vill också veta var du köpt skorna som du visade upp. De var extremt snygga.

Anonym sa...

Vilka härliga bilder och man riktigt känner hur han far fram med sulkyn. Han är för go och kul att se Mimmi när hon studerar storebrors framfart.
Spännande med ny säng för Milo, och "ärvesäng" för Mimmi. Hoppas dom fortsätter sova gott framöver var och en i sin säng.
Ha en bra dag!
Kram Maggan1

Birgitta å Nyfikne Herrn sa...

Finaste Milo! Tror han är lite lik sin far, trivs bäst i kalsonger, hahaa.Vilken härlig underhållning Mimmi har. Krama dom!

Anna-K sa...

Underbara bilder!