fredag 4 februari 2011

varför finnjonna inte bakar
Behöver väl inte tillägga värst mycket. En bild, här tre, säger mer än alla ord.
Jag har stora problem med att följa recept och börjar närmast tvångsmässigt freestajla i tid och otid när något ska lagas. Med mat går det bra för där har jag ändå en viss grundtalang (om jag får säga det själv och det får jag) och lust, men när det ska bakas... ja då går det såhär.
Dessa sorgligt platta bär- och vitchokladmuffins smakar bättre än de ser ut vilket iofs inte säger mycket. Får se om Milo gillar, annars blir det sopsäck. Tur är att mina kladdmuffins på plåten innan blev hyfsade så jag kan bjuda på något imorgon. I övrigt blir det som vanligt egenköpta kakor. Varför ändra ett vinnande koncept liksom?

9 kommentarer:

Birgitta å Herr Nyfiken sa...

Hahahaaa, du ÄR bara för härlig! Av egen erfarenhet, är det misslyckade, jättegott. Vet jag, efter otaliga
misslyckade bak, genom åren. Mången kaka har dock vandrat direkt till soporna, ej, med Herr Nyfikens vetskap!
Huvudsaken är att Milo-Boy tycker dom är goda, och det kommer han, med all säkerhet att göra! Heja dig ♥

Frida sa...

De ser väldigt goda ut i alla fall! Ett tips, köp en muffinsplåt eller använd folieformar.

Övning ger färdighet!

Anonym sa...

Jag tycker också att de ser goda och fina ut. Milo tycker säkert om dem. Du är så modig, du BAKAR i alla fall. Det gör inte jag för det blir alltid pannkaka av allt!
Åh vad tiden går. GRATTIS till Milo!
(ser mycket fram emot bilder;)
Kram Louise

Anonym sa...

Jag och bakning går inte heller ihop riktigt, men det är ju inte hur det ser ut som räknas utan hur det smakar. Och jag är säker på att era muffins smakar bra!
Kram från Maggan1

Anonym sa...

Ser ut som jag bakat det.Baarn äter allt bara det smakar gott. GRATTIS i förskott MILO-go! Hoppas du får många presenter och att du är huvudpersonen hela dagen. Tusen kramar till en go liten pojke. Du är så vacker o GULLIG.

Åsa sa...

Det är inte ditt fel utan muffinsformarnas fel! Antingen mindre smet i formarna eller aluminiumformar eller en muffinsplåt att ställa formarna i så trycker inte smeten ut dom. Ser och låter supergott med vit choklad och bär i muffinsarna!
/Åsa

Särla sa...

hahaha söt du är! Bakning kan vara trixigt, men vadå lägg dom på ett fat och säg att det var med flit, funkar alltid.

Anna-K sa...

Du är en duktig o modig mamma, även om det inte lyckades så bra att du blev belåten själv, men de andra som äter utav kakorna blir säkert belåtna. Om det är lite "missformade" kakor har mindre betydelse - de kakorna brukar smaka ännu bättre.Hoppas ni får en mysig födelsedagsfest för lille Milo!

annapanna sa...

Tror att det enda problemet med dessa muffins var fel formar. Investera i några silikonformar, det är värt pengarna :)!!