måndag 21 februari 2011

postfest

Har jag förresten sagt att jag är trött? Moahahahahaaa.

Var på tjejfest i lördags och det tog musten ur mig. Skyller på orutin.
Tog det väldigt lugnt visserligen och gick hem när de andra brudarna fortsatte till krogen och väl hemma väntade mammalängtande barn på mig. Underbara små. Resten av lördagnatten gick således åt till att trösta Mimmi som tydligen hade saknat mamma massor under kvällstimmarna och när hon väl somnat blev det några timmar handledspill av Milo som samtidigt höll nattmonolog. Marcus föräldrar och halvbror var här så det fanns ingen möjlighet att smita iväg och sova annansstans heller så jag fick snällt hålla armarna som killen ville ha dom och bara gilla läget. Typ.
Tänkte där och då och än mer på söndagmorgonen att det aldrig i livet skulle funka att vara bakis med småbarn. Inte så det är kul annars heller (jag vet, har med rätta straffats nog av bakistimmar och dagar så det räcker och blir över) men just med barn skulle det ju aldrig gå. Och bra är väl det! Men trött, det var jag. Fast med tanke på hur kul jag hade så var det klart värt det. Mer tjejfest åt folket. Eller tjejerna! Så mycket skratt och så roligt vi hade. Ja, jag i alla fall. Ha ha, ännu roligare nästan om ingen annan skulle ha haft det. Men det tror jag nog de hade.

Jahap. Svider i näsan. Blir till att byta blöja här igen. Gud alltså vilket bajsande det har varit på sista tiden. Av minisarna. Måste vara vällingen som Mimmi förövrigt gillar jättemycket och pureerna som gör det. Inkomster och utgifter heter det ju. Och skit är inget att spara på.
Säg det till mig och mina tarmar...

1 kommentar:

Anonym sa...

Nej men, inte är väl du trött heller? Nä, nä, det är bara kroppen som tror det :-)
Kul med tjejfest, men det där med att vara bakis är ju och har aldrig varit någon höjdare, vare sig med eller utan småbarn. Även om man nån gång kan känna sig lite seg efter en sen kväll och ett glas vin.
Inkomster ger utgifter, helt rätt. Tur att mimmi har utgifter efter sina inkomster. Mina tarmar har visst fått för sig att det bara är inkomster som gäller just nu, och det är inte det ultimata tillståndet för vare sig mig eller min mage. Så med andra ord - min mage sparar på skiten just nu.
Kram Maggan1