söndag 13 mars 2011

suckarnas söndag

Det är derby. Roma mot Lazio, heja Roma, och Marcus är såklart på jobb hela dagen. Det är regn, roligt, nervöst och spännande.
Kolla in Roma-nappen. Dagen till ära.
Här hemma är det annat kaos. Duschen gick sönder igår och våtservetterna är slut, Mimmis ersättning likaså och det hade inte varit så segt ifall dygnet-öppet-apoteket hade haft öppet men det öppnar inte förrän åtta ikväll så wo hoo liksom. Måste jaga apotek med två barn i regnet snart. Vilket inte hade varit så segt om inte Milo precis bajsat och duschen varit sönder. Och våtservetterna slut. Tur italienarna envisas med att tvätta stjärt i bidén, jag får försöka böja in milo där under strålen och hoppas det går bra. Sen ska vi ut. Jaga apotek eftersom ersättning och annat babyaktigt finns där och bara där.
Ja ja.
Skön söndag på er andra också :-D

3 kommentarer:

Ida sa...

oj då, hoppas det ordar sig!

Helene sa...

Roma-napp, jag säger då det! ;-)

Hoppas det löste sig med ersättning, våtservetter m m.

Anonym sa...

Sicken grej - att få en Roma-napp! Det är minsann inte alla förunnat. Se till att spara den sedan, så Milo kan kolla på den när han blir lite större, en riktig trofé ju!
Hoppas allt löste sig med våtservetter, ersättningen till Mimmi, duschen och att du kunde "duscha" Milo-stjärten i bidén ;-))
Kram Maggan1