tisdag 11 december 2007

arg argare argast

Idag har jag ägnat mig åt ilsket idisslande. Jag hade en lista klar redan på morgonen med allt och alla som jag skulle avreagera mig på under dagen. Bland annat skulle jag ringa arbetsförmedlingen och försäkringskassan, maila till girigbukarna på ståhl, samt skriva brev till min förre läkares chef och sedan skaffa mig en ny. Tre och en halv av fem =klappat och klart. Vilket inte är dåligt alls. Gubbläkarens chef har inte ännu fått brevet och någon ny har jag inte, men det kommer. Får ladda om innan jag kör nästa fixrace, det tar på krafterna att stå på sig.
Ilsknast var jag på arbetsförmedlaren som ju väckte mig igår, något jag inte glömmer i första taget. Ett antal ord växlades och jag sa som det var. Vi kan väl säga att det står 1-0 till Finland efter den omgången.
Skulle vara gott med en påse att slå på när dessa dagar dyker på. Hade jag inte haft problem med fenomenet att svettas skulle jag skaffat gymkort och gått dit och härjat. Men nu har jag det så jag får snällt fortsätta mitt stilla idisslande och förbereda morgondagens lista.

4 kommentarer:

majsanna.blogg.se sa...

GO GO!!!! På dom bara!
Tack för julklappstipset på facebook.

finnjonna sa...

majsanna: varsågod!:-)

Madde (maddepladder) sa...

Skönt att du kan uppbringa en massa ilska och stå på dig med sånt här! Själv vet jag att det funnits stunder då jag behövt göra nåt liknande men istället blir man helt modfälld och tar inte itu med nåt.

Bra kämpat! :-)

Anonym sa...

Hej Jonna!
Har läst din blogg lite sporadiskt då även jag gått igenom samma livsöden som du, dock har jag tre underbara tjejer idag. Det här med tjafset omkring dej just nu kan bara vara något gott om jag får säga min mening, du får liksom annat att tänka på än dina ägg och havanden inom det området, att tänka för mycket på äggen kan bara det göra att man verkligen inte lyckas.. önskar dej och maken "Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta", Lyckan kommer när man minst anar det!