söndag 9 december 2007

jakten på det försvunna ägget

Inget ägg så långt ögat når och jag börjar ändå ana eller kanske vi ska vara ärliga och säga, leta symptom. Är trött. Väldigt trött. Antagligen för att jag inte sovit så bra på sistone. Mår lite illa också, kanske för att jag under några dagar, denna alltid lika skitjobbiga post-pasta-period, haft olustiga magsjukekänningar. Och så spänner det något i de förbaskade brösten, vilket inte alls är konstig eftersom jag är där och trycker hela tiden.
Jag brukar inte bry mig om tecken och känningar hit och dit, även om jag varje månad ber om lite morgonkräkningar, men nu, fast ägget är hopplöst borta och det är ett par veckor kvar till eventuell testdag är jag där och klämmer och känner i tid och otid.
Kanske är det mitt hopp som väckts ur slumret?
Hoppas så.
Och att ägget hittas då, såklart.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hur orkar du? att känna ägg varje månad????

Anonym sa...

Hoppas att det går vägen. Ett gott tecken kanske att ni två besökte mina drömmar inatt. När jag drömde om en annan vän för ett år sedan så visade det sig att det hade gått vägen för dem. ;-)

finnjonna sa...

anonym: jag orkar inte.

stoltkatarina: åh, jag hoppas så! Tack i så fall för hjälpen :-)

Jessica sa...

Håller tummar och tår!

Anonym sa...

Jag hade precis börjat nytt jobb och hade kört min häst till en betäckningsstation. Hon vägrade släppa ägget. Det växte och blev finare men hon släppte det inte. Jag underhöll mina arbetskamrater om alla hästrapporter och min chef började skratta. Hon och hennes man höll på med samma sak. Provrörsbefruktning. Hon tyckte det blev så komiskt att hon och hästen var i samma "bransch". Hästen fick sitt föl. Chefen sitt barn. Hästen hann först. Ibland tar saker tid men det fixar sig när det är dags. Men man måste må bra. Jag fick ta hem hästen så hon fick träffa sin flock och då kom hon igång. Ok, en udda liknelse men ta hand om dig själv och må så bra du kan och vips...kanske. :) Best of luck!

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Jag blir galen när jag läser om att man ska må bra så släpper det och man blir gravid.

SKITSNACK!!!!!

(till anonym här ovan alltså)

Anonym sa...

Äh! Jag skrev kanske. Men att ta hand om sig och må bra är aldrig dumt. Det var bara en uppmuntran i största välmening. Biologi är ett komplicerat ämne.
/V