söndag 23 december 2007

kommer aldrig förstå mig på

En härlig frukost bestående av kardemummakryddat kaffe (älskar kardemumma!) och rågmacka med en skiva rökt kalkon och fem skivor gurka, toppat med massor av korianderblad gör susen en seg söndagmorgon. Jag lovar.
Vi ska iväg på julfirande idag. Det är mina föräldrars tur att göda oss och det kommer bli så gott. Måste först bara få upp han den där som fortfarande ligger och snusar i sängen.
Nästan allt är nedpackad. Vi kommer åka upp med två stora kassar fulla av paket för att sedan två dagar senare komma tillbaka igen med nästan likamycket grejer. Det är jul det i ett nötskal.
Jag har injicerats med ett strålande julhumör tack vare goda frukosten och diverse övernaturliga fenomen (mer om dessa sen) och inget kan ändra på det.
Jag ska inte lyssna på elaka och provokativa tungor på andra forum som kallar mig bland annat förvirrad, även om jag säkert är det, lat och någon spelar på andras känslor för att nå ekonomisk framgång (?) och tycker att jag förnedrade min stackars handläggare i ett av mina tidigare blogginlägg. Folk! För det första är han inte ett dugg stackars, min handlägagre och för det andra så är min ärliga upplevelse av honom att han är som en flåsande hyena och det bloggar jag om på min blogg närhelst lusten faller in. Faller det inte dig Ylva eller Tobias mfl i smaken, läs inte. Men låt mig ha min ventil ifred.
Hursom, jag ska inte längre bry mig. Min tid är för värdefull.
******** sådär nu finns ni inte längre!

Nu ska jag fortsätta mumsa koriander och vänta på att sömntutan ska vakna.
Ha en skön söndag!

5 kommentarer:

Stefan sa...

Vi är nog betydligt fler som håller med dej i vad du tycker om den där sk handläggaren...men det finns ju alltid troll som ska opponera sej...
Jaha...på väg mot Gävle då...kan vara så ni passerar mej(Västerås)om ni åker bil då...skulle jag kanske ha gått ut till motorvägen och stått där med tavlan ni ska få inslagen i julklappspapper så kunde du bara bromsat in lite så jag kunde lämnat den genom fönstret*ler*
Men jag ska väl lyckas komma på nåt av Marcus kommande framträdanden så får han den då...
Ha det fint i jul och kör försiktigt...
Kramar till er båda...

OT sa...

God Jul & Kram!

Tisalen sa...

Som Stefan säger... skit i dem...vi är så många fler på din sida...och skulle jag någon gång ha avvikande åsikt så är detta som sagt just DIN blogg och DIN ventil

Godaste julen önskar jag dig!

Zeina sa...

Helt rätt jonna, du har all rätt i världen att skriva ner precis vad du vill. Fortsätt så =)... skit i vad dom säger, det är din blogg..
ha en underbar jul nu.
God Jul & Gott nytt år till dig och marcus..
kramar

AnetteJ sa...

En riktigt God Jul önskar jag dig du vackra, fina människa!

Kram