lördag 21 maj 2011

en repa senare

Är med I-phone 4.
Äntligen kan man tycka.
Ska erkänna att det kändes hårt att skiljas från min nokia men någon gång måste man ju och jag har ett tag velat surfa mobilt ute. Eller velat kunna välja att göra det ifall jag skulle vilja göra det. Dessutom blir detta billigare med nya abonnemanget för mig än vad det har varit med gamla skrutten, så det borde bli en win win situation.
Tids nog.
Fast just nu sitter jag med min nya datatelefon i handen och känner mig äldre och gaggigare än någonsin. Detta är ännu inte så roligt som jag hade hoppats för jag fattar inte allt och jag kan inte ha det så.
Har i alla fall lyckats spara några appar på skärmen men sen vet jag inte riktigt vad göra med dom. Touchpad är helt klart roligare i tanken (kommer spara pengar på att inte smsa så mycket nu när det är ett bestyr och inte alls lika roligt som det vara med kära nokianallen) och så är det en repa på skärmen. Den var där från början och kanske kan hända det är någon smutsfläck under plastgrejen killen i affären satte dit, men vad det än är så stör jag ihjäl mig. Måste tillbaka så de får kolla på den. Kan ju inte ha en repa på orepbart, dessutom livstidsskyddat "glas". Det går ju inte.

Så här blir det för mig alltid när jag uppgraderar mig, byter till nytt eller slänger gammalt. Får nästan separationsångest när jag sitter och bajsar. Men det blir säkert bra snart. När jag lärt mig hur fota och lägga upp bilden direkt på bloggen eller facebook (hur gör man?) och när jag lyckats ladda ner bra musik från I tunes och sitter och lyssnar på det i en park nära dig.

Fast nu först blir det tur till affärn och få repan fixad.

5 kommentarer:

Helene sa...

Jag har också skaffat mig en Iphone 4. Det är ett helt företag att skriva text men det är jättekul att surfa ute!

Helene sa...

PS lycka till med repan!

Mina sa...

Själv älskar jag min riktigt gamla Sony Ericsson. Den är både liten, lätt och alldeles lagom icke avancerad. :) Hoppas på att få leva med den länge till. Men tids nog kommer den nog ge upp. Men tills dess får den vara min vän. :)

Emma sa...

Har en iPhone 3G i väntan på iPhone 5, bästa telefonen jag någonsin har haft.
För FB tar du hem en app och sen är det en lek att slänga upp både bilder och statusuppdateringar osv. :) Vet inte om det finns en app för Blogger men det är bara att söka i App-store.
Jag kände precis som dig med sms men jag lovar dig, du vänjer dig! Jag sms:ar lika mkt nu som innan och det är inte så lite. *s*
Ang. repan så hade jag minsann krävt att få ett nytt repskydd om killen som satte dit det fick en repa i det. Dålig stil! Jag har också en sådant repskydd men min lille huligan (2,5 år) lyckades repa skyddet med en leksaksbil. *s*
Lek nu mkt med din iPhone så kommer du bli kär i den! :)

ingy sa...

Välkommen till the dark side ;) Älskar min iPhone!
Tips på spel: Love Love. Ett sorts Tetris men mer utmanande och väldigt beroendeframkallande... ;)

Annat:
iBooks - massa böcker, även gratis.

Voddler - funkar dock sådär idag, men de jobbar på det.

SmackTalk - en höjdare för både vuxna och barn ^_^

To Do's - Om du är tokig i att göra listor, som jag... Markera om det är högprioriterat, "normalt" eller lågprioriterat.

Mat:
Tasteline och Arla Köket.

IKEA - klicka i vilka artiklar du ska köpa, håll reda på summan osv.

Förstahjälpen

Enjoy! :)