fredag 6 maj 2011

hemma typ

På Radissonhotellet vid Stockholmsstationen och smålandar lite innan resan hem fortsätter.
Vi kom igår och allt gick bra även om det tar musten ur en att resa med två små och ca 80 kilo packning. Bara en av väskorna vägde över 40!
Sen hände det som inte får hända.
Ja det hände när vi hade landat alltså, vår så fint och dyrt inplastade vagn rullade aldrig ut på specialbagagebandet. Och hur tar man sig från flygplats utan plats för barnen och alla hundra väskorna?
Jo så här va... nä orkar inte tänka på det, men det gick i alla fall, med viss assistans och sen kom faktiskt vagnen till oss redan idag. Den hade varit till Oslo en sväng. Jag har aldrig varit till Oslo.
Tyvärr var låsanordningen sönder så syskonsitsen kan inte sättas fast, men där fick jag hjälp av snäll kille vid receptionen (de är bra här alltså, personalen på Viking) så nu hänger en sporadisk ståltråd i kringla så jag tror nog vi ska kunna rulla ut en sväng idag med.
Okej för nu. Vi hörs mer.

Sköna sängar de har i Sverige förresten :-)

4 kommentarer:

Anita sa...

Välkomna hem. Hoppas ni snart anpassar er till den "svenska vardagen". Så härligt att kunna göra som ni gjort. Det lever ni förmodligen länge på.
Kramar till hela eran underbara familj.

Helene sa...

Välkommen tillbaka! :-) 80 kg packning låter svettigt... Hoppas ni kan fixa vagnen mer permanent när vi kommit hem till Norrköping!

Gråa musen sa...

Välkommen tillbaka till sverige. Hoppas verkligen att ni får ersättning för den förstörda vagnen. Hoppas resan hem till Norrköping går bra. Krama varandra. Solskenshälsningar

Anonym sa...

Välkomna hem till hela familjen! Åtminstone nästan hem, eftersom ni stannade till i Sthlm lite.
Kramar från Maggan1