tisdag 31 maj 2011

laddad och klar?

Har en mycket jobbig grej, ja vad blir det, jo idag. Klockan är visst precis så sent som det känns.
Och blä för det.
Kommer du kunna sova?
Frågade Marcus.
Nä, ungefär lika mycket som sista tiden, alltså inte alls.
Blev svaret.
Tjo tjim, sniffa lim.
Eller inte.
Sniffa lim är dåligt har jag hört och inget någon ska testa. Men rimmet blev ju bra.
Nja.
Så bra jag kan få till det vid den här tiden -trött, bitande på en tandborste och med ågren inför morgondagen.
Har man förresten fortfarande ågren eller dog det uttrycket när vi bakfyllelidande festprissar (ha ha ett annat uttryck som väl förhoppningsvis hamnat i slasken?) från mitten av 90 (och en bit framåt) började nyktra till? Hoppas det. Ågren är inget att ha. Ångest däremot är väl lika vanligt och minst lika trist.
Jag har båda.
Gillar inte morgondagen alls. Än mindre grejen jag ska på.
Fast samtidigt.
Vad fan!
Hannah Graaf skrev något om att hon av respekt för barnen inte använder svordomar i sin blogg. Fint så. Men av samma anledning säger jag just skit och perkele. Och så fan då. För så känns det just nu och mina barn läser inte den här spyan.
Än.
(Och gör dom det sen har jag förklarat att mammor också är människor som ibland av yttre omständigheter bara måste få fana sig på annat håll för att inte låta det trista kladda på det fina och bra som ju är dom)
Så här kommer, igen. Ifall någon missade. Har ågren, men vad fan. Perkele. Jag är laddad. Som en finsk hagelbössa. Avbruten, men jäkligt kraftfull.
Jävlas med mig, så jävlas du med mig.

Ni lär höra mer om detta.

3 kommentarer:

Gråa musen sa...

Lycka till. Vad du än ska göra och ett eller annat okvädesord (hur gammalt var inte DET uttrycket) har du all rätt att yttra i din egna blogg. Behåll den känslan till det du ska göra. På dem bara. Råg i ryggen och säd i byxan sa alltid min far. Vilket senare i livet förklarades med att man måste visa stake. Vet inte om uttrycket eller förklaringen var värst. Styrkekramar

Anonym sa...

Good luck today, vad det än är som ska hända denna dag! Denna soliga, somríga dag som vi kommer att få här oss oss som det verkar nu.
Hoppas du sovit något iaf inatt.
Kram Maggan1

Sachiko sa...

På dem bara. Jag håller tummarna för att de inte är lika jävliga som de brukar vara. Om så är fallet finns ju alltid finfina advokater som kan tvåla till dem.

Pöss!