lördag 28 maj 2011

inloggad

Gjorde som bästa Sachiko tipsade mig om och loggade in via Safari. Det tog sin tid visserligen eftersom jag inte kunde skriva i snabel-a utan att det blev nåt vajs, men till sist kopierade jag användarnamnet från ett dokument och vips så är jag här.
Suck vad tröttsamt med strul.
Måste gå en kurs hos nämnda datasnitte så jag lär mig behärska detta verktyg och slipper elände. Dessutom känner jag att det kanske är dags att byta portal... wordpress säger vissa. Hmm tål att tänkas på.

Idag fyller fantastiskt fina människan Jessica år. Grattis, grattis!!! Ännu en 28-årsdag att fira. Vi har firat ett antal faktiskt, även om vi på sistone lite slött fast mer ärligt börjat kalla det för 30 plusdagar. Hur många plus känns väldigt oviktigt och vem kommer ens ihåg liksom. Inte vi gammelgäddorna i alla fall och det är ju det som räknas.
Min 28-årsdag, eller okej då, 30 nånting-dag är nästa vecka. Galet vad fort det går. Har inte firat sådär firatfirat på åratal. På ett sätt skulle det vara kul med kalas, men jag har lite svårt för att stå i centrum och värdinnepaniken skulle vara enorm misstänker jag så nä orkar nog inte. Men samtidigt, vad kul det kunde bli.

Ja ja. Nu ska jag hälla i mig mer kaffe, snart ska jag och Milo iväg och träffa Signe. Sinne sinne sinne som Milo saknat så.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kära hjärtanes vad man kunde reta upp några med min negativa kommentar om Jonnas sjukdomar. Nu är det så att jag tycker att hon skriver en suverän blogg och man kanske får tycka till nån gång, det är väl det som är meningen, att ge både ris och ros. Jag är varken en negativist som Maggan1 tycker, och inte har jag något kromosomfel som Sachiko skrev... vad är problemet eftersom ni måste uttala er så, ägna er åt det ni är bra på istället och reta inte upp er på bagateller. Om ni vill sitta och tycka att allt är toppen-toppen jämt så fortsätt med det. Jag tycker fortfarande att Jonna skriver bra... Förresten Maggan1 för ca. 175 kommentarer sedan hade du 2 söner, nu har du plötsligt 1 son och 1 dotter, har funderat på dig och dina komentarer väldigt länge.

Sachiko sa...

Skönt att det funkade till slut! Med wordpress kan du ha en massa roliga widgets (ungefär som appar) som man inte kan få med blogger. Dock rekommenderar jag inte wordpress-gratiskonton utan att du köper ett eget domän; finnjonna.se för då kan dulägga till precis vilka widgets du vill och ha en helt egen design på bloggen. Ett domän kostar ca 100 kr om året.
Jag hjälper dig att komma igång med webhotell, design och installation såklart!

Pöss!

Jojo sa...

Vilken webläsare hade du innan? Jag kör med Mozilla Firefox och det krånglar inte för mig =)

Therese sa...

Hej. Jag vill bara säga att jag har följt din blogg nästan från start. Jag beundrar Er. Ofantligt mycket.
Vilken styrka ni besitter!
Kram Therese

Anonym sa...

Håller med "Jojo". Jag har också Mozilla Firefox. Lycka till med datorn! Skönt med vänner som kan hjälpa till.
Kram Louise