torsdag 19 maj 2011

ser jag ut som en bajamaja kanske?

Igårkväll när jag var på jakt efter en p-plats (till lånebilen som nu är tillbaks hos ägarinnan), stannade jag för rött i en korsning utanför en pub inte långt hemifrån. Då kom plötsligt en av de fulla, vuxna, idioterna som häckade utanför på förmodad rökpaus mot bilen samtidigt som han började gräva i brallan efter en lika förmodat pytteliten penis. Idioten rycker upp bildörren på passagerasidan och jag vet inte vad han hade tänkt göra och jag tog inte reda på det heller, gasade instinktivt som den finnen jag är och bara körde med dörren fortfarande fladdrande för vinden. Fy fan vad skraj jag blev. Idioten med micropenis stod kvar, antagligen med nämnda sak i handen om han nu lyckades hitta den och skrek nåt  efter mig till ett ackompanjemang av annat fylleskrän från polarna.
När jag kört ett kvarter, stannade jag och drog igen dörren, låste och funderade ett kort tag på att göra om rundan fast den gången köra rakt på fanskapet. Gjorde inte det, men lusten fanns. Tack gode gud att vi bor i en stad med ingen trafik för det hade kunnat sluta jäkligt illa då jag gasade med trafikljuset fortfarande rött. Men vad skulle jag annars ha gjort?

Är det något man inte saknade i Rom så är det den här "offentliga" vuxna vardagsfyllan som huserar i varje hörn här hemma. Aspackade människor som går och står på gatorna, pillar efter nuppen och skriker på väg till eller från en pub eller under rökpausen.
Det är fan inte trevligt.

8 kommentarer:

mulleskath sa...

nä det tycker jag ikke

Helene sa...

Men fy vad läskigt! Tur att du reagerade med ryggmärgen och körde därifrån!

Anonym sa...

Nej det är inte alls trevligt! Grr! Fulla "vuxna" killar verkar bara ha två saker att slänga med - sin stora käft och sin lille snopp.
Bamsekram Louise

M.L. sa...

Jag tycker som du om offentliga fyllon. Sen tänker jag på hur det kunde vara när ett speciellt gäng härjade runt i Göteborg förr i tiden, fast i deras ögon ägde de stan och hånade borgarpacket högt och ljudligt. Klara och tydliga minnen: nej, så gick det alls inte till i Rom. Dit längtade man när fylltrattarna ägde stan.Så allt går igen och inget har ändrats i detta land.

Gråa musen sa...

Fy fan va otrevligt :-((((( Stackars dig. Den idioten hade nog ingen hjärna alls. Anmäl för polisen. Så där gör man bara inte. :-((((

Emma sa...

Nä men usch vad otäckt! Hade du barnen i bilen också? Fy vilken panik jag hade fått och sen hade jag nog blivit galen av ilska.

enannanhelena sa...

Jösses, en ny typ av blottning?! Bilblottaren är född. Precis vad vi INTE behövde. En till variant på ordet idiot... Heja Dig Jonna, att du reagerade så snabbt. Du såg väl (även bokstavligen) rött?!

/helena

Sachiko sa...

Jag blir så förbannad på dessa fulla äckel! Att de inte begriper vilken skada de gör när de i fyllan och villan ofredar andra och skrämmer dem?
Det ligger ett stålrör i kofferten på bilen som du kan använda som tillhygge nästa gång du är ute och kör med Blåa Faran. Bara att hojta till om du behöver låna vet du! ;-)

Med stålröret slår du ner honom så ringer du efter mig så tar jag startkablarna och kopplar från batteriet till hans microsnorre så ska han få se på fan. *ser listig ut*


Kram

Sachiko