fredag 13 maj 2011

morr

Alltså Blogger, mitt kära bloggverktyg, portal eller vad det nu är -bu på sig. I dagarna två, nästan tre har jag inte kommit åt att skriva här och det mina vänner, gör att finnen ser rött. Framförallt eftersom jag ju nu är hemma och därmed för att jag vill, hade tänkt vara lite mer aktiv ute i denna nätrymd.
Ja och så helt ärligt, vem ska jag berätta för att jag skurat alla fönstrena hemma om inte för er? För så är det. Det skiner nu, eller nja, men man ser igenom och jag är löjligt stolt över det faktum. Fönsterputs och urrivna dagstidningssidor (NT funkar kanon till detta ändamål) gjorde susen. Marcus har som vanligt duktigt tagit hand om tvätten hemma så jag kände att nu jäklars måste jag göra något som jag länge kommer kunna prata om vad gäller rena hushållssysslor och det är alltså gjort nu. I förrgår. Och katterna flyttade hem igår så det var ju väldigt bra planerat av mig med eftersom fönstertvätt och katter av gammal erfarenhet inte går så bra ihop.
Före och efter. Vad har egentligen hänt där ute kan man undra?
Sommar, höst och framförallt vinter tror jag.

2 kommentarer:

Helene sa...

Hihi, kan tänka mig att katterna stökar till det om de är hemma när du putsar fönster...

Anonym sa...

Hallå, hallå! Skit det där med Blogger, verkar ha lite taskiga rutiner, framför allt med back-up-funktioner. Men det är väl inte alltid så lätt att åtgärda IT-problem med dagens utvecklingstakt.
Men du - jättefina fönster du fått efter putsningen! Men ser ju verkligen skillnaden.
//Maggan1