måndag 23 maj 2011

inför mors dagTill alla er fina mammor vars barn inte fick eller kunde stanna.
Det tröstar föga kanske just nu, men en vacker dag kommer tårarna och det gör inte längre bara ont.

Speciellt vill jag krama Dutts mamma idag.

Tack Marie för länken!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jonna, tack för hur du delar/delat med dig så mycket om hur det känns och hur det är att förlora barn. Varje människas erfarenhet är naturligvis unik men det är ändå till stor hjälp. Fick precis veta att en kvinna jag en gång i tiden stod nära förlorat båda sina väntade tvillingar väldigt sent under graviditeten. Så svårt och tungt och hemskt - och hur bemöter man det, ohc hur kan man stötta? Men egna erfarenheter och att läsa andras erfarenheter gör det inte lättare men gör i alla fall att man gör någonting och att man förstår det oförståeliga lite mer, och i alla fall kan reagera.
Svårt ämne men ÅH så viktigt.

Gråa musen sa...

Så fint. Saknar min egen mamma så mycket. Kan inte föreställa mig hur det skulle vara att mista någon av de små. Snart finns det en ängel till i himmlen. Visserligen en vuxen. Men det gör ont att mista den man älskar ändå. Sänder varma tankar till alla som älskat och mist både stora och små. Änglar visst finns dom. I tusental. Både i himmlen och på jorden

Marie sa...

Den är otroligt fin och jag hoppas att många kan finna tröst i den - Dutt's mamma och alla andra mammor därute som förlorat ett barn.

Anonym sa...

Tack igen Jonna för de fina orden, tack Marie för länken (så vackert). Gråa musens ord också tänkvärda fina. Tänker gång efter gång på Dutt´s familj!
Kram till er alla från Maggan1

Lotta sa...

Man kan aldrig förstå hur svår sorgen är förrän man är i den situationen. Min son blev för några månader sen svårt skadad i en olycka som kunde slutat värre. Han hade änglavakt, men inte förrän då kunde jag förstå hur andra mammor som mist eller varit med om att deras barn blivit skadade mår i den situationen.

Längtan sa...

Tack alla söta människor som tänker på mig, min man och vår kära Dutt. Det värmer i allt helvete som vi just nu går igenom.

Kram.

*Nattfjärilinnan* sa...

Gråter ihjäl mig :-(

Nathalie sa...

Väldigt vackert. Tack.