söndag 15 maj 2011

wow

Så spännande det blev!
Det gick ju åt fanders med mina topptips där. Den var nog för stilla för i år, Peters fina lilla önskan om att rädda världen och så kan det vara.
Men visst var det nästan nära. Mina storfavoriter Grekland var ju på g. Och jag sniffade på en storvinst där i ett par sekunder.
Hade ju varit kul att få hit tävlingen nästa år, men helt ärligt har jag aldrig kunnat sympatisera med Saade eller låten så ja, det var kanske helt ok ändå att det gick som det gick.
Vinnarna är värdiga och landet som börjar på A (vågar inte börjar försöka stava till det just nu) har varit så nära ett par gånger att man bara kan utbrista: GRATTIS!
Fast roligast var ju såklart för vår del Italien. Tvåa!!! Det trodde man inte. Eller jo Italienarna gjorde det, själva var vi mest oroliga att det skulle bli en sanslös flopp detta comebackande, men icke. Kul, kul! Forza Italia.
Nu sova.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, det blev verkligen spännande. Jag höll på Finland och Danmark faktiskt. Det här landet, som inte jag heller kan stava till, som vann var ju nästan ett svenskt bidrag, så det får väö vara ok! Kul med Italien som tvåa och sen måste jag ju hålla med dig om Saade, inte tu tal om den saken.
Hoppas Finlands och Danmarks bidrag kommer att slå igenom trots att dom inte kom så högt på vinstlistan.
//Maggan1