onsdag 27 februari 2008

fotbollen vann

Totti och serie As viktigaste match är t o m viktigare än nästan(inte i närheten egentligen)opererad flickvän. Fast jag fick se början och ska se slutet. Appropå talangen att utse vinnare i första programmet eller rätt snabbt i alla fall; den talangen är i ide. Har ingen aning just nu. Ger det till efter make overn och kommer inget vettigt ur mig då oberopar jag tillfällig talangförlust. Kanske är just de molekylerna av mig upptagna med viktigare saker.

Min ena älskling, Stella-killen, har öroninflammation. Igår var vi till veterinär och fick droppar. I 14 långa dagar ska fem droppar droppas två ggr varje dag i vardera av stackarens öron. Och detta medel svider. Det har ändå gått rätt bra hittills. Han är så snäll. Men vad ont det gör i mitt mammahjärta att hålla fast hårbollen så. Som tur är ska katter ha dåligt minne.
På bilden gosar han med min 31 år gamla Nalle.

5 kommentarer:

Anna sa...

Skönt att läsa att du är vaken och tillbaka. Jag har tänkt på dig idag. Lustigt det där med främmande människor och bloggosfären.

Anna sa...

Har ni ingen dvd så att ni kan spela in? Så slipper man "slåss" om tv'n.
Själv har jag en dvd, men ingen tv just nu. Synd att ni inte bor runt hörnet ..Då hade ni kunnat låna denna. ;)

Härligt att läsa att det gick bra för dig igår. Tänkte på dig!

Söt katt! :)

Tovan tycker sa...

Du fanns i mina tankar under gårdagen. Jag är så glad att allt gick bra. Själv är jag skitskraj för narkos. Hoppas att du inte behöver ha efteront nu. Tänker på dig massor! Kram

Anonym sa...

Glad att det gick bra.

Anonym sa...

Skaffa en egen tv! Min man är en tv-diktator så jag har en extra tv i matsalen. En pytteliten med inbygd dvd för 800kr men den är MIN :)
/Veronica