torsdag 21 februari 2008

kung Mackan

Jag blir svettig, helt genomblöt, varje gång Marcus är på TV. Inte för att jag är orolig, han kan det där, jättebra kan han det och jag vet det. Men ändå rinner svettpärlorna längs nyduschad armhåla. Jag står alltid upp. Engagerad, och redo till flykt ifall döda barn kommer på tal. Men det gör de inte, inte ikväll.
Marcus var med i debatt på ettan och skulle prata med försäkringskassan om hetsjakten på sjuka och som han regerade i den diskussionen! Han är bäst min Marcus! Trist att det var så kort bara. För kort. Hade kunnat lyssna och se länge till trots svetten.

Nu ska jag fortsätta se Death Proof av en annan kung, Tarantino.

4 kommentarer:

katarinah sa...

Han kan sina saker och bra gör han det också! Jag beskådade också din kung till man när han debaterade. Jag såg och jag njöt. Hoppas du njöt på ett liknande sätt av death proof - en riktigt bra film.
Jag beundrar dig och dina inlägg här så. Önskar att jag hade dina talang att beskriva saker och förmedla dina känslor. Stor kram till dig!

Anonym sa...

Ja, han var bra! Orustfjord såg mäkta obekväm ut. Death Proof är en jäkla rå film men jag älskar biljakter :)
/V

ingela sa...

Vad tyckte du om death proof?! Jag har blandade känslor. Grymma bilscener och tokbra brud på huven. Alltid bra musik, men jag tyckte inte att den höll rakt igenom. :-/

finnjonna sa...

ingela: Har också väldigt blandade känslor. Första halvan var störtskön. 70-talsflirt på högsta nivå med apbra musik och bra snack. Som alltid! Även biljakterna sedan, tjejen på huven och själva slutet var kanon. Men som helhet? Njae. Tveksamt. Hade velat ha 70-tals knarret hela vägen och nåt mer... jag vet inte. Men jag gillade det ju ändå. Tiden gick fort.