onsdag 20 februari 2008

jag har en talang

Äntligen är det dags för top model igen! Missade denna säsongs första avsnitt (förutom precis slutet av reprisen) så nu ska jag titta ännu intensivare på del två. Jag är bra på top model. Rent ruskigt bra. Ett par gånger har jag faktiskt redan i första programmet och ett antal till i någon av de nästkommande vetat vem som kommer vinna. Bra va. Har näsa för top modellandet. Jättekonstigt då jag egentligen är väldigt ointresserad av mode och catwalkskönhet, men det har bara känts rätt och rätt har det tydligen blivit. Eva, Naima och förra årets latinobrutta Jaslene visste jag t ex. på studs. Sedan sa jag iofs Melrose i det allra första avsnittet året innan, men rätt nära kom jag ju även då och Adrianne och Joanna för ett antal år sen var favoriter som vann, så ja, näsa har jag ju som sagt.
Fast pressen ökar för varje år. Vännerna vill veta. Jag känner mig osäker. Är inte riktigt i form, annat tar min tid och då är det inte lätt. Ska göra mitt bästa och glo som klistrad nu och se om jag kan komma med några visdomsord och tips efteråt. Vet dock inte riktigt vad jag i förlängningen ska göra med denna talang. Känns ju inte direkt som en talang att rädda världen med, sig själv eller något överhuvudtaget. Men kul är det.
Återkommer med vinnaren.

2 kommentarer:

Anonym sa...

åhh, vad härligt att läsa, om en som också gillar TOP MODEL. Jag är nästan besatt av Tyra Banks och hennes lilla hjord av girls som vill "up".
Själv är jag minsann ingen small Top Model, utan mer superplus-TOP MODEL (skulle nog TB uttrycka det, på ett snyggt sätt... ;-))
Men jag gillar såpan rejält mycket, och Men In Trees innan... aaahhhh den går inte heller av för hackor...
Ser framemot att höra vem du tror vinner... jag vill hålla på Hether, bara för att de övriga är så elaka med henne, men jag tror det kan bli tufft för henne.

Hepp och hopp
/superplustopmodellen e då

vicky-toria sa...

Jonna, du har ju många talanger.
Som att klippa lugg, du är grym på det!
Som att laga god mat av ett fåtal saker, det vattnas i min mun varje gång du lägger upp bilder på mat härinne.
Som att kunna reflektera och se mönster i saker som händer både nära dig och i världen
Som att ha många bra och kloka åsikter allt från teater till livet i stort.
Som att kunna skriva och sätta ord som ingen annan.
Kram; viktoria