fredag 8 februari 2008

utbudsdag imorgon

Ska se massor av teatersnuttar och bedöma om de är något att ha och köpa hem till hösten. Blir skoj, även om det är en hel del jobb också med alla intryck som ska samsas.
Ensamma fredagkvällarna flyter på. Jag efterlyste lite tips för några veckor sen och fick massor. Tack alla! Det blir mycket tjejgrejer som ansiktsbehandlingar, nopp av bryn och färgning av desamma, vilket är väldigt avkopplande och riktigt mysigt att pyssla med när det finns tid avsatt till det. Mycket te har slunkit ner tillsammans med fullkornsskorpor och ett hav av olika marmeladsorter. En ny last helt klart. Favoriten är den med apelsin och ingefära, även om ren ingefära också är mumma!
Såklart insups det även mängder av let's dance mellan varven. Let's not var det då, nu är det bara let's. Ikväll har jag suttit i soffan och pulat med jobbpapper och gungat till sambatakterna. Olé liksom och humöret är åter på topp. Fick tidigare ett sms av Marcus från radion att han tyckte kläderna till vår baby var jättefina och jag blev så glad att tårarna började rinna. Han är fin min M. Ska väl ta och veva in P4 och Karlis snart och lyssna till snyggingen.
Ha en skön kväll.

Inga kommentarer: