lördag 6 oktober 2007

facebook och annat skit

Det är inte sant så seg vår uppkoppling är. Därav den lite dåliga kvaliteten på bilden nedan. Måste ringa och klaga imorgon. Surt och segt är vad det är.

Facebook. Vad är det för påhitt?
Jag är med. Så klart. Alla andra är ju med. Till och med min mamma som knappt kan sätta på datorn utan assistans har sitt eget konto där och requestade vänskap med mig häromdagen!
Jag har nu gett det ett par veckor och fattar fortfarande inte riktigt vitsen. Eller jo, jag förstår väl vitsen men det är så mycket annat jag inte fattar. Känner mig som en vilsen liten gris bland alla quiz och pokningar. Vill kunna det där, men nånstans tar det stopp. Jag ska kämpa på ett tag till, kanske lossnar det snart. Om inte så får det vara.

Det är fotboll ikväll också. Gör faktiskt inte så fasligt mycket då inget annat vettigt visas. Men jag tror att nånstans inom mig skriker en liten röst om att lördagkväll ska man göra annat än glo på bolljakt och sitta och trögsurfa på nätet. Men jag vet inte, kanske hör jag fel.
Fotboll blir det.
Och så lite försök till facebooking kanske.

9 kommentarer:

Fia sa...

Hmm...Jag är också med. I Facebook alltså. Får inte heller riktigt nån ordning på det där. Känner mig helt vilsen och bortkommen. Ser du nån som irrar runt där i facebook-sfären så är det väl förmodligen jag i ett desperat försök att finna mina vänner...*ler*. Vi får väl se hur det går. Hittar jag dom inte får jag väl skaffa nya....vad säger du? Har du plats för en till på vänskapslistan?

finnjonna sa...

fia: Vänner kan man aldrig ha för många av. Hittar du mig så lägg till dig på listan :-) Jag vet ju inte hur man gör...

Stefan sa...

Jag är INTE inne på facebook...har inte fattat riktigt vad det är eller vitsen med det...förefaller mest vara nån utökad msn vad jag fattat...håller mej nog till min blogg...har fått många trevliga vänner där...och sen har jag ju Marcus o din o några andra bloggar att titta till...och man ska väl inte sitta all tid framför datorn...
Förvisso är det fotboll på tv...men det är ju inte Roma...tittar han på alla italienska matcher*ler*visst den står på i bakgrunden här med men jag tittar bara till när dom skriker...såg ju matchen i eftermiddags istället...fast det var fel göteborgslag i vissas ögon*skratt*
Tycker din lugg såg helt ok ut förresten*s*och jag skriver till dej som jag gjorde till karln din...
Sköt om dej...nej,sköt om Er...
Kram

finnjonna sa...

stefan: skönt att höra att ALLA inte är där. Finns lite hopp då :-)
Jo du det tittas på all möjlig fotboll här (mest italiensk dock) och alltid finns det ett lag att heja på eller inte heja på (som det där göteborgslaget som är lite fel) he he. Sköt om dig, du med!

Stefan sa...

Satt han o höll på Malmö har du min tillåtelse att ge honom lite smisk*skratt*
Du får gärna titta förbi min blogg nån gång när det är fotboll på tv...kanske finner du den lika kul att läsa som jag tycker din är...
Sov gott på er sen...

Sofie sa...

Bara så ni alla vet. Halmstad kommer i slutklämmen och tar hem sm-guldet! Inget köpelag ska komma här och sno åt sig bucklan.
IFK liksom, de pajde ju vår målvakt. Inte konstigt att de har chansen på sm-guldet.
Och, nej, jag är inte bitter!

Katarina sa...

Jag har också reggat mig på Facebook, men jag är lite rädd. Jag söker upp folk, men vågar inte lägga till dem för "tänk om de kommer ihåg mig som en idiot". Dessutom så förstår jag inte siten för fem öre. Utöver det så är sidan dessutom SEG! (Kanske bara på min usla gamla dator?)

Jag ville ju som jag skrivit klippa lugg, men jag har blivit avrådd. Skit också (ursäkta språket...), jag behövde ju förändring. Men jag köpte lite smink istället.

Fan vet om jag inte klipper den där luggen snart ändå. One of these days...

Och du! Datorn på lördagkvällen är min favorit. Sorgligt, va? ;-)

Anna sa...

Jag håller helt med Stefan när det gäller Facebook. Jag har min blogg. Jag har ett antal bloggar jag kikar in i regelbundet. Jag har dom kompisar jag har och de pratar jag med via isq och msn. Varför kontakta klasskamrater som man inte träffat på över 10 år? Jag har inget gemensamt med dom längre.
Jag säger så här: Våga vägra facebook!!
Ha det bra.

finnjonna sa...

katarina: klipp luggen! det piggar upp lite. Och att datorn är favorit en lördagkväll är inte ett dugg sorgligt, så länge man väljer det själv!

Heja elitserien och då BRYNÄS!!! säger jag bara! så trött på fotboll nu. He he.

anna: heja dig! och visst är det så. Jag tänker inte skriva i när och var jag gick i skola just för att slippa jobbiga kontakter som det finns en anledning till att det har brutits. Men snoka runt kan vara kul, om man bara lär sig hur man gör först...