torsdag 11 oktober 2007

självömkan och sisu

Det har varit några riktigt tuffa dagar på jobbet.
Och idag kom baksmällan.
Mitt stackars huvud värker (bl a efter koffein som den inte får) och det känns som att ögonen måste gräva fram sig ur hjärnan gång på gång för att överhuvudtaget kunna uppfatta nånting. Och när de väl uppfattatt en sak springer de in och gömmer sig igen och så håller det på. Jag har kanske femton grejer på gång och minns just nu inte en endaste av dom. Känns lite meningslöst allting.

Det finns dagar, som denna, igår och förrgår (för att nämna några) då jag är väldigt mycket för kloning av mig själv och det kanske låter konstigt eftersom jag inte är sådär jättebundis med massan till kropp som följer med beställningen, men vi jobbar på det som sagt och just i detta nu kan jag bortse från lite svikna outtalade löften. För jag behöver hjälp och kan faktiskt inte lite högfärdigt tänka mig en bättre sådan än jag.
Tänk vad vi skulle få saker gjort, jag och jag!
Jag skulle göra en av de femton grejerna och jag skulle genast utan att jag behövde säga till ta initiativet till den andra och så skulle vi hålla på. A working match made in heaven!
Dagen idag då jag är helt slut och mina ögon är upptagna med att jobba sig in och ut i skallen skulle istället jag kunna jobba på så inte jag hade dubbelt att göra när jag förhoppningsvis är på nån sorts bana igen.
Men men. Kloning är för får.
Jag får istället bita ihop som vanligt och finna finnstyrkan inombords.

Auuuuuhrrg! (finnjonnas finnvrål)

Inga kommentarer: