tisdag 16 oktober 2007

IQ fiskmås

Helt svettig nu.
Korkade upp en liten flaska rött jag köpt för att ha som mitt sällskap denna veckan och började i min tristess sippa på kvällens glas till urusla och fullständigt ointressanta Ranking the stars. Nånstans mitt i programledarens pinsamma discodans och kacklandet från panelen bestämde jag mig för att istället göra ett IQ test på facebook.
Och beslutet var väl inte helt övertänkt. Tävlingsinstinkten blossade som vanligt upp likt en ilsken gräsbrand och perkele ekade mellan väggarna när telefonen envist började låta nånstans mellan nummer 8 och 12. Jag hade bara 15 min på mig och frågorna (de långa textharangerna till frågor) var på engelska! Och visst behärskar jag språket men efter några klunkar vin talar jag det hellre än läser.
Och var var mina älskade figurer? Är ju rätt bra på dom och brukar hamna (säger hon med lätt skrytsam men ändå ödmjuk ton) i mensagängets träsk vid såna här skoj prövningar, just när det mest handlar om figurer och textfrågor på svenska!
Nu sitter jag här helt röd i ansiktet och är totalt utpumpad. Och så besviken. Jag hann inte ens klart. Mensa kan jag i fortsättningen drömma om.
Varför skulle jag pilla på den där skiten just idag för?
Hrmph (en irriterad suck).

Nu ska jag låta mig tröstas av husfruarna.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag som alltid blir lika stolt över mina resultat på diverse IQ-tester har blivit lika nerslagen som du, dock av en annan anledning. Jag förstår nämligen inte Facebook överhuvudtaget, och hittar definitivt inga "roliga" IQ-tester! Jävla sida! Seg är den också. Hrmpf.

Anonym sa...

he he roligt ju

Anonym sa...

Strunta i Facebook och kolla in dessa tester i stället! Anser personligen att IQ-tester i första hand visar hur ens tänkande funkar just i nuet och relaterat till just det test som genererat det "mensiga" eller "måsiga" resultatet, men leka med testerna kan man ju alltid... Have fun!!!
http://www.iq-test.eu/