söndag 13 januari 2008

erbjudande

Öppnade lite gammal reklampost och hittade ett fantastiskt erbjudande.
Bli medlem! Välj 3 böcker för 9 kr boken och få 3 premier på köpet! Tre gratisgrejer! Wohoo tänker fattigjonna som knappt har en krona kvar till januarilönen. Gratis är gott. Som medlem får man alltså (trumvirvel):
-En modeväska! Varningsklockorna börjar genast ringa. Ordet mode före någonting betyder oftast att det är fullständigt omode över det hela. Jag vet. Har ett antal modeväskor, modeklockor och modesjalar i garderoben sedan jag gått på samma nit ett antal gånger redan. (Hur pinsamt är inte det?)
-Ett flätat läderskärp. Låter omode det med. Eller är det jag som är omode. Har man flätade skärp 2008?
Och så sist men inte minst:
-Världens snyggaste gåstavar! Precis så står det. Världens snyggaste. Seriöst. Spelar det någon som helst roll hur stavarna ser ut? Vem bryr sig? Om det nu inte var lite fånigt med gåstavar innan så blir det väl det om dom är designade? Och världens snyggaste? Vem har jämfört och kommit fram till detta? Skulle jag ta mig i kragen och börja vandra skulle jag inte vilja släpa på dessa blommiga åbäken.
Nej tack. Jag avstår. Det blir inget medlemskap för mig denna gång.
Så gott är det faktiskt inte.

1 kommentar:

smultron sa...

Näe, såna där erbjudanden brukar inte bli riktigt vad man tänkt sig. Skrev om det inne på min blogg, hur mitt X ansträngde sig för att få en klocka med mitt namn på, felstavat!
Hittade hit via Marcus Birros blogg. Mamma tycker att han är så bra så jag var tvungen att kolla. Jag kommer igen!